Srhtzlyh Nacilknur ben yarın 23 haftalık olucam 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. Boyum 155 olduğundan kilo biraz korkutuyor beni ama alıyoruz mecburen🤷♀️
TugceBahadir Nacilknur 24. Hastalıkken 8 kilo almıştım doğuma kadar toplam 14 kilo aldım 65 ile hamile kalmıştım hamile kalınan kiloyla alakalı zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor
Asel-2147 Ben kilo almaktan korkmuyorum hatta doğumdan sonra da böyle kalsam keşke yüzümün etli butlu olması güzelleştirdi beni ama çok çatlağım var kilo almamdan dolayı onlar canımı oldukça sıkıyor 😑😣
zeyzey95 Merveeeeeeeeeeeeeee çok kiloyum 😂 101 le hamile kaldım 102.5 şimdi Allah’tan boyum varda göstermiyorum
Nacilknur Kamileyldrm 5 haftan kalmış zaten hadi can çatlasa 5 kilo daha al normal olan o aslinda bende ilkinde 19 kilo falan almıştım zaten sonra hemen veriyorsun ama 20 geçtinmi sıkıntı bakalım ne yapacam insallah geçmem 🤲🏼
Kubrabulutt31 28+1 günlüğüm 9 kilo aldım ama gebelik şekerim çıktığı için diyetteyim 2 haftadır aynı kilodayım şükür sabitledik bundan sonra diyetle geçeceği için fazla almam inş