zeyzey95 Merveeeeeeeeeeeeeee çok kiloyum 😂 101 le hamile kaldım 102.5 şimdi Allah’tan boyum varda göstermiyorum
Asel-2147 Nacilknur 7 eylülde 35.haftamdayken 69.4 kiloydum hamile kalmadan önce 50 bile yoktum 20 kilo aldım hala da almaya devam ediyorum sanırım😑 durumum iyiye gitmiyor sanırım çok kilo almak iyi değilmiş doktorun dediğine göre uyardı beni.
Merveeeeeeeeeeeeeee Asel-2147 benim doktorumda alman gerekiyor dedi alsan bir dert almasan bir dert 😣
Asel-2147 Merveeeeeeeeeeeeeee gördüm canım 22.haftanın içindesin ooo daha çok var 😂 alırsın alırsın dert etme bu kadar kendine
Asel-2147 Merveeeeeeeeeeeeeee ben çok ekmek yiyorum canım tatlı ekmek hamur işi ye😅 alırsın ya merak etme sen daha kaçıncı haftandasın ki son aylarda kilo çok alınıyor zaten
Hbetulll Nacilknur ilk balta bende hızlı alıyodum baktım olacak gibi değil ekmeği kestim çok çok faydası oldu tavsiye ederim👍🏻
Merve2016 Ben de 25 hafta lik 7 kilo aldım kızıma hamileyken toplam 9, 10 kilo almıştım bunda sapıttım kaç kiloyla doğuma gitcem çok merak ediyorum 🙄
Merveeeeeeeeeeeeeee Asel-2147 aslında dert etmiyordum en azından çocuk alıyor dedim ama doktorum benimle aynı fikirde değil maalesef yanı hiç kılo almasan ne olabilir
Gamzekivanc Bende 39 haftalığım. Toplam 21 kilo aldım. Pandemi dönemine denk geldiğim için yasaklardan çok yedik 😂 ama zaten 10 kilosu gidecek. Sonrasında da verilir gider hiç takmayın🤩