Zeynep_cagdas Cookie_ maşallah size💕💕 ne güzel ya rabbim sizi de evlatlarınızı da korusun inşallah🤲🏻 inşallah ben de atlatacağım çok inanıyorum elimden geleni yapıyorum ve çok dua ediyorum 🤲🏻💕💕
Cookie_ Ozlmchngr hayır atılmadı. 24. Haftadan sonra atılmıyor benim de o haftalarda 25mm altına düşmemişti henüz. Çok şükür bugünlere gelebildik 🙏🏻
Ozlmchngr Cookie_ çok şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip.etsin inşaallah bizde 36-37. Haftaları görmek.nasip.olsun sağlıkla kavuşmak nasip.olsun evlatlarımıza
Cookie_ Ozlmchngr amin inşallah 🤲🏻 Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Fxfx Zeynep_cagdas benim 37 mm Di ancak sancım olduğu için progestan kullanmaya başladım 2 hafta sonra 45mm oldu hem ilaç hem dinlenme ile.. Şuanda günlük normal hayata döndüm ancak önlem amaçlı 32.haftaya kadar progestan kullanmaya devam edeceğim
Zeynep_cagdas Fxfx ya gerçekten mi maşallah 🤲🏻🤲🏻 rabbim daha iyi etsin inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftada oldu bu canım.
Ozlmchngr Fxfx ben hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğim günden beridir kullanıyorum progestani sanırım doğuma kadar kullanicam yüksek.ihtimal zaten mevcut kalıcı dikişlerim var