SevDin Susamm biz oğlumuzun adını Kıvanç koyacağız çokta kullanılan bir isim değil anlamı okunması çok güzel belki sizede fikir olur 😊
Burcum SevDin biz de kıvanç koyacağız uzun zaman sonra ilk kez sizde duydum😊 hastane çıkışlarımız bile hazırlandı. Herkes çok sevdi ilk söylendiği günden beri. Çok seviyorum oğlumun ismini💕
SevDin Burcum sizinde hayırlı uğurlu olsun bizdede herkes çok beğendi hem çok bilindik hemde hiç kimsede Yok 😊 hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ♥🌸 sabırsızlıkla bekliyoruz
Aysenurtimurcin Burcum merhaba hastane cikislarini isimlimi yaptirdiniz merak ettm bende oyle bisey dusunuyorum instagramda cok goruyom bole melek kanatli filan benimde oglan daha 15+4
OzturkNazan Eşimin ismi Ali 😊 ben babasının adı da olsun istedim 🤗 Ali Atahan olarak karar verdik 37+2 oğlumu sabırsızlıkla bekliyoruz adı gibi yaşasın sağlıkla gelsin inşallah 🤗❤
Aysenurtimurcin Susamm merhaba canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin benimde 15+4 haftalik erkek bende Arden Cesur arasinda gidip geliyorum
Susamm Aysenurtimurcin arden ismi cook güzel ama eşim marka ismi gibi diyor anlamda bolluk bereket mis
Hulyarecep Naz3365 bizede aynısı oldu 🤣🤣 ama cinsiyet net değil oğluş olursa bizde yamaç Ege diyorduk sonra Çınar Ege yaptık 🤣🤣
Burcum Aysenurtimurcin melek kanatli yaptirmadim, aslinda ben de yaptirmadim kuzenim hediye olarak yaptirtti. Nakışlı, el işi bi model yaptırıldı😊 sadece battaniyesinde adı yazılı, diğer parçalarda fil ve yıldız işlendi.
Naz3365 Aysenurtimurcin düşünüyodum geri Vazgeçtim giyeceği neki dedim o kadar para vermeye Çocuğumun bi kaç ihtiyacını karşıladım .. Benim fikrim sizi bilemem
feyza123 Susamm bende karar vermedim 2 haftam kaldı doğuma Çınar Eymen yada Tuğra Kerem arasindayim ilk oğlumun adı da Güney Enes 😍🤗
feyza123 Ceylandeniz 2 iisimde biri yumuşak olmalı ama kerem cinar olmuyor 2side sert geliyor yoksa bende düşünmüştüm onu 🤔🙂
feyza123 Ceylandeniz ben çokluğuna pek bakmıyorum içime sindikten sonra sorun yok anlami felan güzel olmalı kulağa hoş gelmeli 😊 ama karar veremedim