Kaderaladag Kızlar merhaba bir şey sorcaktım ben 14. Haftadayım ben gibi olanlar varsa kac kilo aldınız?
Mavininannesiseyda Kaderaladag ben Farklı bir şey sormak istiyorym elinizde 7.hafta ultrason fotoğrafınız varsa crl si kaçmış sizin bebeğinizin
Gumball Kaderaladag bende 14 haftamdayım 😊 ben 1 kg aldım. Ama çok dikkat ediyorum tabi. Ama gobus önden gidiyor 😍🤰❤
Kaderaladag Mavininannesiseyda ultrason fotograflarını kaplamıştık biz her şeyi silinmiş zamanla ucmuş boyası malesef yok 😐
Halide_zehra Kaderaladag bende 14 haftalığım henüz kilo almadım ama göbeğim çok çıktı sürekli bi şişkinlik hissediyorum 😥
mucizebebeginannesi Merhaba biz de 14 haftalık olduk bugün 🌸 Hanımlar siz de durumlar nedir? Ben de göğüs hassasiyeti dışında bişey kalmadı arada kasık ağrılarım oluyor o kadar iştahım çok açık bazen korkuyorum aksilik mi var diye
Iraz mucizebebeginannesi bizde korkuyoruz canım benimde kasık ağrısı ve göğüs ucu ağrısı var herşeyden korkar oldum keşke her an görebilem bebeğimi en azından iyimi diye haberim olsa
Utopikogretmen Ben 14 haftalıkken hiç almamıştım ama değişebilir tabi kişiden kişiye.doktorunuz sorun yok diyorsa,sağlıklı besleniyorsaniz bu sekilde devam edin bence
mucizebebeginannesi Bir de ben sık az az yiyorum 42 kg ile hamile kaldım 🙈 sanırım 4 kg aldım 🙈 sizde durumlar nedir sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı inşaallah 🙏🌸
mucizebebeginannesi Kaderaladag evet nette rahim genişlediği için diyor keskin ve uzun süreli ağrılar olmadığı sürece zaten normalmiş ama bu ve göğüs hassasiyeti haricinde hamilelik adına bi belirti kalmadı bir de az bişey göbek çıktı bebekten mi yoksa şişkinlik mi onu kestiremiyorum
Kaderaladag mucizebebeginannesi evet benim de gögüs ucum cok acıyo ya ne olacak böyle bilmiyorum kasık agrısı arada oluyo kısa sürüyo evet. Gercekten heer an görsem her an izlerim bebegimi o kadar merak ediyorum ki 😂 pazartesi gördüm en son parmagını emiyodu. İcim eridi öyle görünce
mucizebebeginannesi Iraz ah evet canım demek ki bu haftalarda böyle olması normal aslında 3 aylık dönem bitince risk daha da azalıyor ama yine annelik işte hep endişe Ediyoruz Rabbime emanet kuzular ♥
Iraz Kaderaladag bende görürüm inşallah ya randevu muz gelsin de bir Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah 🤲🏻
mucizebebeginannesi Kaderaladag ay ben de 12+5 de gördüm çikolata yemiştim bir dakika yerinde durmadı 16.hafrida gideceğiz tekrar Dr herşey yolunda pandemi arttı sık gelmene gerek yok dedi ama ben çok özlüyorum 🙈 yesin annesii onu 🙈 maşallah canım inşaallah da sağlıkla alırız kucağımıza 🌸🌸🌸🌸🙏
Kaderaladag Iraz cinsiyet belli olur gidersen bizim kızmış. Kadın hemen söyledi bu kadar cabuk beklemiyodum 😂