Gmzk8995 ecembugra53 Doktorumuzda yapısal olabilir çünkü sağlığında herhangi bir problem yok dedi çok şükür 🙏🏻
Gmzk8995 betulcakici Bana da tuhaf geldi canım normalde en fazla kilo aldığı haftalar son haftaları diye biliyorum bende
SKelebek Gmzk8995 yaa kuzum 2,5 kg olsun ne olacak sağlıklı olsun yeter. bizler maalesef psikoloji olarak çok olsun istiyoruz ama neye faydası var bence hiç bence takma Allah vermiş nasip etmiş. Sağlıcakla kucağına al inşallah boşver kiloyu
Gmzk8995 SKelebek Çok haklısın canım benim. Sağlıklı olması tabii ki çok daha önemli benim için çok şükür sağlığında bir problemi yok ama dediğin gibi psikolojik olarak ister istemez etkileniyorum biraz 🙁
06minigimym Ronyaseda neden çok.az tabiki belki annesi minyon tipli babası minyon tipli bir hamile olarak hamile birinin psikolojisini etkilemezseniz iyi olur
06minigimym Gmzk8995 hiç canını sıkma canım 2500 den sonra kuvez ihtimali yok zaten sağlığı daha önemli doğduktan sonra kilo alır
Esracanberk Gmzk8995 şu an bizde 37 haftalığız 3868 gr minik hanım yarın suni sancı ile doğumu başlatıyoruz inşallah
Esracanberk Gmzk8995 anne baba faktörü önemli ben uzun boylu ve balık etliyim eşim de çok uzun ve kilolu doktor normal genler etkiliyor dedi
Gmzk8995 Esracanberk Masallah 🙏🏻😊 sağlıkla gelsin insallah 😍🥰 doktorumuzda öyle dedi sağlığında bir problem yok yapısal olarak minyon bi bebek dedi ama ister istemez takıldım bende biraz
Esracanberk Gmzk8995 benim annem zayıf doğan çabuk toparlanır der hep sağlıklı olsun da kg boy önemli değil 😊
cagla24 Gmzk8995 alır bence de hiç üzülmeyin birden alıyorlar son haftalarda ☺️ ayrıca kilo çok önemli bir faktör değil sağlıklı olsunlar da