Gmzk8995 Kızlar merhaba. 25 Eylül e gün aldık sonunda kavusucam oğluma 😊 Bir yandan çok çok mutluyum. Fakat 37.haftada olmamıza rağmen şuan 2.500 kilo doktor daha da almaz, minik bir bebek olucak dedi. Sizce de çok az değil mi kilosu 🥺 başına gelen var mı?
Ronyaseda Gmzk8995 Çok az tabi benim 33 de 2220 gramdı 36 dayım suan tahminen 2800 falandır 🙄 Canım sürekli süt muz tüket muz kilo aldırıyor. Ya aslında sağlıklı olsun da kilo önemli değil alır doğumdan sonra beslersin sonuçta
Mom10 Gmzk8995 canimmm onemli olan saglikli olmasi 2.500 de ixi bir kilo hem hemen toparliyolsr dogar dogmaz Allahin izniyle🥰
Bus_ak18 Gmzk8995 neden almasın ki daha 9 günün var gıdalı beslen yumurta et süt muz vs ye onun daha 2800e yolu var kafana takma ayrıca her bebek kilolu olacak diye birsey yok. Doğunca sütün yararsa fark hemen kapanabilirde yani
Nurseda57 Gmzk8995 selam canım hayırlısıyla doğur inşallah kilosu içinde üzülme sağlıklı olması önemli bak ben dha 34 hftadym 2500tu en son bi hfta önce doktor kilolu olması hiç iyi değil bebek önden gidiyor dedi 2 hfta ciğerlerimi ne gelişmiyormuş çok kilolu olunca bırak zayıf kalsın canını sıkma. Hem benim kardeşimde 2700 fln doğmuştu 12 sene önce şuan maşaallahı var yani bırak şimdi zayıf kalsın ☺️☺️
Ervahsen Bazen ultrasonlar yaniltabiliyor canim ama daha bir hafta var bence biraz daha alir çünkü son haftalarda hizli kilo aliyolar
Gmzk8995 Ervahsen Doktorumuzda %100 sonuc değil tabii dedi ama ne bileyim çok minicik geldi bana 🥺 tabi öncelik sağlıklı olması ama ister istemez üzüldüm. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum aslında
Gmzk8995 Ronyaseda Tabii ki önemli olan sağlıklı olması kesinlikle. Çok şükür sağlığında hiç bir problem yok 🙏🏻 beslenmeme de o kadar dikkat ettiğim halde neden böyle oldu anlamadım 🥺
06minigimym Ronyaseda neden çok.az tabiki belki annesi minyon tipli babası minyon tipli bir hamile olarak hamile birinin psikolojisini etkilemezseniz iyi olur
saramomy Ronyaseda çok az tabi mi? Şaka gibisiniz her bebek sizin bebeğiniz gibi olmak zorunda değil herkesin genetiği farklıdır belki anne baba minyon önemli olan sağlıktır Afrika’daki bebeklerin çoğu 2, 2.500 kg doğuyorlar ve maşaallah kilolu doğan bir çok bebekten daha sağlıklılar
Ervahsen Gmzk8995 uzulme canim kasar peyniri bulgur sut iyi kilo aldırıyormus bebise benim basima gelmedi ama arkadasimin basina geldi 3900 demis 4200 dogus bebis 😃
Ervahsen Gmzk8995 zayif bebisler daha hizli toparlıyorlar kendini bende erken dogum yaptım 36 haftada zayif dogdu bize gore ama sonrasinda kilo almasi cok hizliydi ayini uzerinde gidiyodu ☺️ Saglikli olsunlar kilo dogduktan sonrada alinir insallah
Mom10 Gmzk8995 benim arkadasim 40 haftayi gecmisti kizi gercekten ufak dogdu ama simdi gorsen masAllahi var hemen toparladi ve baya fark atti 😅
Bademlii Nurseda57 neden öyle bişey olsun ki bende 34. Haftadayım oğlum 2800 suan doktor gayet güzel maiallah dedi hiçte öyle ciğeri gelişmez ya da kilolu vs demedi
Ayazmm-123 Benim dr umda -300 +300 değişkenlik gösteriyor ultrason demişti belki de 2800 dür sıkmayın canınızı bu arada her gün yumurta ceviz muz kuru üzüm et süt tüketin etkisi olacaktır.
betulcakici Gmzk8995 nasıl almaz dedi ya benim kızım 37 den 38 e geçerken yani 1 hafta içimde 400 gram aldı tabi bende bir hafta içinde 1 kilo almışim ama alıyor yani üzme kendini yemene bak muz ceviz yumurta protein tüket asıl kilo alma evrelerindesin sen
Gmzk8995 betulcakici Bana da tuhaf geldi canım normalde en fazla kilo aldığı haftalar son haftaları diye biliyorum bende
Sltn01 Gmzk8995 canım başıma gelmedi ama kilosu biraz az gibi geldi ama senin yapabileceğin bşey yok bebeğim bünyeyle alakalı canım almayınca almıyor
ecembugra53 Gmzk8995 canım bebek genetikten alır anne babadan ne yaparsan yap baba anne ye benzer canm doktorlarda söylüyor sağlığı yerindeyse sorun etme
Gmzk8995 ecembugra53 Doktorumuzda yapısal olabilir çünkü sağlığında herhangi bir problem yok dedi çok şükür 🙏🏻
Lovelion Canım hergün sabah erken kalkıp bir bardak süt ve bir muz tüket kahvaltıda kaşarını peynirini yumurtanı eksik etme banada 25 ine gün verdi doktor şuan 3.800 doğuma kadar 4 olur dedi alır yani neden almasın üzülme almassada ilk çocuğum kısa ve zayıf doğdu maşAllah hemen toparladı sağlıklı olsunda