buseyusuf27 rumeysaa1 evt bız nasıl hıckırıyorsak oda oyle 1 gunde 2 kere hıckırdıgı oluo kızımın su yuttugunda olyo glba😁
Tgbaaaaaa Srplhrgl 31de hissetmeye baslamıstım ben canım zaten anlasılıyo ard ardına okadar tekme atması imkansız birde asagı dönük oldugu için cok rahat anlıyordum 🤗asagıda pıt pıt hissediyordum karnımın altında
rumeysaa1 buseyusuf27 canım birde hıçkırığı olsun tekmeleri olsun uykundan uyarttığı oluyomu mesela ben suan onun hareketlerine uyandım 😂😂😂
buseyusuf27 rumeysaa1 aynen 🥰👍🏻 azıncede dönerken tutarak karnımı dönüyordm ayagına dokndm galba dayamıs yan tarafıma sevdm bıraz 😁 konustum baya vurdu tepkı veryo babasını beklıyor dün yoktu diye 🤣 sesni duymayınca özlüyo glba
zilan567 rumeysaa1 bende 37+1 ilk gebeliğim ya o kalp atışı gibi pıt pıt atınca hıçkırıyomuymuş bilmiyodum 😍 bende bi türlü anlam veremiyordum ne olduğunu anlayamıyodum 😂
rumeysaa1 buseyusuf27 yaa Allahım♥️♥️♥️ benimkide bazen toplanıyor tamammı kafası sipsivri oluyo sağ tarafımda dokunuyorum yumusacık deli oluyorum ya🤭🙈