Sahrammm Elifipek1 7+3 olduk hiç bir belirtim yok kalp atışı da duyamadım çok moralim bozuluyor 😔 ikinci gebeliğim kafamda deli sorular 😩
Ogrtmnanne2 dugmeninannesiii belirtisi yokken bol bol süt yumurta ceviz tüketin mide bulantısı olunca yenmiyor
Alfabeta Gulsah96 hahahh bende öylee 20+4teyin çok şükür hamileliğim güzel geçiyor. 10 haftalarda iştahsızlık olmuştu onun dışında hep iyiyidim🥳😁
Elifipek1 Lokumcuk benm ilk hamileliğimdede tiksinme vardı ama kusmam yoktu inşallah bundada bu şeklde olur 😊
Elifipek1 Gamze1152 bendede sadece yorgunluk var başka belirti yok ikinci hamileliğim inşallah böyle devam eder😅
Gamze1152 Sahrammm 8 haftaliga kadar duyulmayabilir ins duyarsın morelini yüksek tut üzülme oda bebeğine gecioo
Kbraozkn Sahrammm aynı durum bendede var dün gittim hastaneye 7 haftalık kese var ama kan testi istedi beta hcg için yarın tekrar kan vericem aradaki değerlerin artışına bakacağını söyledi kafam çok karışık 😔
Sahrammm Gamze1152 öyle kuzum da panik oluyor insan kızımda böyle şeyler yaşamadım çok kötü hissediyorum kendimi eşimde yanımda değil doktorum kötü bşy söylemiyor ama insanız işte rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler 🤲
Burcu3506 Bende hafif kahverengi leke geldi dün iğne ve progestan başladı doktor şükür bugün bişi yok inşallah iyidir 😰
Elifipek1 Burcu3506 progestan cok etkili bi iğne ve ilaç bende ilk hamilelğimde kullanmştm hiç bisey olmaz canm merak etme
Sahrammm Lokumcuk yok kuzum yolk kesesi 13mm 15 mm olmadan duyulmaz dedi cuma günü normal bakacak duyamazsa alttan bakacaz her yere baktım araştırdım hiç bşy bulamadım ama yolk kesesi varsa boş gebelik olmaz diyor tek umudum o 😔
Lokumcuk Sahrammm Rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürsün evladının o güzel kalbini duymayı nasip etsin insallah ❤️