minikprensesimmm spaceship ilk olduğu için bazen birşeylere anlam yüklemek zor oluyor😌 Hayırlı olsun canım insallah en kısa zamanda hissedersin bebeğini. Sağlıcakla kucağına alman dileğiyle💋
spaceship minikprensesimmm evet sanırım ondan, ben bir de normalde de vücudumda olan şeylerin sebebini pek anlayamam 😂 yani şunu yedim mideme dokundu diyemem kolay kolay. amin hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp huzurla büyütelim 💕
Ipek0z minikprensesimmm haftaya 12 haftalık oluyorum gidip öğrenicem kısmetse 😍 ama daha hareketlere çok vaar
minikprensesimmm Ipek0z ayyy hayırlısı olur insallah hakkında çok heyecanlı♥️ Güzel haberler seninle olsun💋
minikprensesimmm Aytelf2012 yok diyorlar hatta aksine erkek olunca hissedersin falan dediler ama ben bilmiyorum ya herşeyi bir cinsiyete bağlıyorlar ama katılmıyorum ben cok🤭
Ipek0z minikprensesimmm ay korona deyince tüylerim ürperiyor çok korkuyorum ama mecbur gidiyoruz kontrollere 😕
minikprensesimmm Ipek0z el mahkum insan merak ediyor kontroller önemli. İnsallah bu da tez zamanda geçer insallah💚
Sahrammm minikprensesimmm tam 12 haftalık kızım olacağını öğrendim. 16 haftalık içimde yılan gibi süzüldü şoka girmiştim ağlayarak annemi aramıştım 🤣🤣🤣🤣 şimdi ikinci bakalım ne olacak 🙈
Ipek0z rumeysaa1 evet beni son adet tarihimden itibaren hamile saydılar o da 11+6 ediyor bugün itibariyle ama ben adetten sonra evlendim o yüzden o çok doğru bir tarih olmadı benimki sayıldığı tarihten küçük ama voyu bayağı uzun kalıyor terihe göre 😄 çünkü son adet tarihim 25 haziran ama ben 4 temmuzda hamile kaldım tabi doktor önemsemiyor hamile kaldığım tarihi adet tarihine bakıyor 💁♀️
rumeysaa1 Ipek0z aynen oyle adet tarihine göre hesaplıyolar zaten kontrole gittiğindede onu soruyorlar 😅 bu arada bende evlendikten bir buçuk hafta sonra hamile kaldım😅
Ipek0z rumeysaa1 ya sen mutlu oldun mu bilmiyorum ama ben hiç beklemediğim için bayağı problem ettim🙈 hiç istemedim ama kısmet böyleymiş alıştım şimdi💁♀️
Cilek_21 18 haftalıkken karnınız da yumruk gibi şişlik hissettiniz mi.. Bebeğin hareketleri mi yoksa kasılmamı,, erken doğum belirtisi diye okudum
Seherkaraca Cilek_21 18.haftadayım bende yumru gibi şişlik hissediyorum bazen, bugün doktora gittim canım erken doğum belirtin yok dedi i. Yani bebişin hareketiymiş aslında o
Aloneanqel spaceship bizde bugün 18+4 olduk 🙈🙏🏻❤️ Aynıyız seninle 💖 ama hala cinsyetini göstermedi minik şebek 🤗hissetmiyorum da daha 🙈 bakalım hayırlısı🙏🏻
rumeysaa1 Ipek0z mutlu oldum evet ama şok geçirdim biraz korkularıö vardı sadece yeni evlendim 1,5 hafta sonra hamile kaldım kaldırabilir miyim falan diye ama genel olarak cok mutluydum iyiki gelmis diyorum 🥰
Suude minikprensesimmm Cinsiyet 12. 13.haftadan sonra her an. Ama özelde devlette söylemezler Bebeği 20den sonra hissedersin canım
Iraz Ipek0z canım son adet tarihinine göre hesap laniyor bebek . 12+6 da belki evli.olmayabikirsin ama adetin son adetin bekarken olmuştur normal birşey
Ipek0z Iraz evet öyleymiş ben garipsemiştim tabi hesaplama böyleyse yapacak bir şey yok ama açıkçası biraz utanıyorum insanlara kaç haftalık olduğunu söylerken🙈 mesela biz 11 haftalık evliyiz ama bu hesaba göre bebek 12 haftalık oluyor o da söylerken biraz garip oluyor 😄