Safie Atkadaslar Elele park yatak alan var mı kumasindan memnun kaldınız mı ben de almak istiyorum netten olacağı için kumasindan emin olamıyorum alanlar yardımcı olabilir mi
Zelihaoguzhan Safie https://imgyukle.com/i/xMGbQI Ben aldım çok güzell geldi çok beğendim genelde alanlar memnun bende yorumlara göre sipariş vermiştim 😊😊
Atlasmom Safie bizde 750ye aldik siyah gri olani erkek bebek icin ve kirlenme acisindan en iyisi bu renk bence tavsiye ederim kumasida gayt ideal
Dilan-acr Beeeeeennn mükemmel aşırı tavsiye ediyorum 🤭🤭 bebek arabamızı ben park yatağımızı oyuncaklarımızı ordan aldık hep çok kaliteli ve uygun ben indirimdeykenn almıştım 🌸❤️
Safie Dilan-acr ne kadara almistiniz şu anda 650 TL düşmüş birde hangi renk aldınız kahverengi olan da hoş gibiymiş ona hiç bakmamıştım hep gri düşündüğümden
Diilekk19 Dilan-acr merhabalar park yatağı bende almak istiyorum ama oyun parkı olarak mı geçiyor sitede bide içinin yatağı yok sanırım bilgi verebilir misiniz
Zelihaoguzhan Safie Ben kahverengisini aldım resim ekledim fakat rengi gerçekte çok daha güzel duruyor 😊
Dilan-acr Safie ben gri olanı aldım benim aldığımda 699 tl idi içinde yatağı ile birlikte yatağı hediyeydi yoksa çok inçe yatağı ben onun üstüne bir tane daha yatak aldım
Safie Zelihaoguzhan güzel duruyor gerçekten yaa hep gri odaklanmstim bu renk yeni dikkatimi ceri benim de yatak odam krem ama bu beşiği her renk uyku seti olur mi onu disunuyirum bizim bebek erkek mavi falan siritir mi diye . Sz ne kadardır kullnaiyorsunuz kumaşı naylon gibi sert falan değil dmi
Safie Zelihaoguzhan güzel duruyor gerçekten yaa hep gri odaklanmstim bu renk yeni dikkatimi çekti benim de yatak odam krem ama bu beşiği her renk uyku seti olur mi onu disunuyirum bizim bebek erkek mavi falan siritir mi diye . Sz ne kadardır kullnaiyorsunuz kumaşı naylon gibi sert falan değil dmi
Seymaaygzz Ben sayfasından 750 ye aldım yatak hediyesiydi yarını beklerseniz fotoğraf atabilirim. Bı oyuncak kısmı dengesiz sallaniyo onun harici biz sevdik kalitlei bir ürün
Dilan-acr dilara92 yatağı kalıtesiz ama zaten park yatak oyun yatağı diye geçiyor o sebeple oyun için gönderiyorlar ben içine yatak aldım çok da pahalı değil bence park yatak kalite olarak üst seviyede bırakın yatağı dandik olsun 😘🤭
TeacherrMom Seymaaygzz çok güzelmiş güle güle kullanın bende alcam sanırım Kraft markayı da beğendim ama inceledim nerdeyse fark yok ve Kraft pahalı baya nerdeyse iki katı
Safie Seymaaygzz çok hoş olmuş güle güle kullanın 😍😍esimle kahverengi olanı almaya karar verdik bizimde yarın gelecek herhalde