Deletedmom417 Zeyzeyka anladım canim hayırlısı ile kolayca dogum yapsaydik 😔🤲 sağlıkla dogsaydı bizim minisler🤷inan kalbim durucak gibi hissediyorum dogum yaklaştıkça 😂
Busekrkmz Deletedmom417 evet diyorum canım🤗 en fazla 4-5 saat sancı çektim o kadar dediğim gibi bebek doğduğu andan itibaren herşey geçiyor unutuyorsunuz ben doğumhaneden ayakta çıktım ve direk bebeğimi alıp emzirdim.
Yagizalpp Deletedmom417 2 kez normal dogum yaptim. 2. 3 ay once yaptim epidural ikisinde de almadim canim.
Deletedmom417 Mircet masallah😚🤲peki ya acı eşiğim çok düşükse çok siddetli ağrıları cok az hissedip evde durursam sonra elimi aşağı attigimda bebegin kafasi çıkmış olursa🤔ya napim korkuyroum bende böyle şeyler düşünüyorum hayalmi sence olabilirmi 🙈😁
Mircet Deletedmom417 bendede aynı korku vardı hatta sancılar 3 dakikada bir gelmeye başlayınca resmen panikle eşimi uyandırıp çabuk doğurcam dedim hastaneye vardıktan 3 saat sonra doğurdum ve ayrıca hiçte kolay olmuyor yani dünyaya kolay gelmiyorlar bence hayal canım 😂
annecikk_ Deletedmom417 tam benim kafdasin ya 😂😂 Ufak bi seyde kosup bakiyorum acaba nisanmi afedersin cisten sonra bekliyorum acaba su gelcekmi gece bazen ayagi kalkiyorum suyum geldimi diye daha 47 gun var 😂😂😂🙆🏻♀️🔫 Ama napiyim burdada okuyunca en ufak kramp dogum sancisi gibi geliyor bana🙈
Busekrkmz Deletedmom417 ayrıca sancı geldikçe çömelmenizi tavsiye ederim sancı geçince ayağa kalkın inan açılmayı hızlandırıyor ve bana suni sancı vermediler kendi sancım ve 7 cm açılmam olduğu için. Umarım sizin de böyle kolay olur 🤗🙏
Deletedmom417 HilalG tecrübe mi🤦ay inşallah kolay dogururmda güzel şeyler yazmak nasip olur buralar sizlere bol bol dua edicem🤲🌸💜 rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin. Bu arada sen özelde mi doğum yapıcaksın hilalcim😊
HilalG Deletedmom417 İnşallah ya hepimizin tek isteği o yavrularınız içinde bizim içinde hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun inşallah 🤲❤ Evet kuzum🤗
Merve__kozz Deletedmom417 kendini sakın şartlama ber doğum bir değil daha pozitif doğum videoları izle nefes egzersizleri yap squat yap plates topuyla egzersiz yap inan işe yarıcaktır her gün 3 hurma ye son ayda gibde 7 taneye cıkar 🙂 ben ilk doğumu mu yalncı sancı diye gittim 😂😂 doğuma aldılar o kadar hızlıydı 😂 o yüzden sen kendine bak kendini motve et etrafı kesinlikle dinleme
Merve__kozz Deletedmom417 inşallah rabbim bir avazda kurtarsın 🥰 34. Haftadan sonra 5 ve 7 adet yersin ben fazla etkisini gördüm sanada yarar inşallah 🥰
Deletedmom417 Mircet hadi ya😁😁🤔😂😂bide şey yani gece suyum gelsin duş alıp hastaneye gidim bi bakayım 10 cm açıklık var hemen dogurayım 😯😯 buda mı hayal.yoksa😂😂
Gulayozgoc Deletedmom417 benim son 1 haftam var normal bekliyoruz 🙈 o an telaştan ne yapar insan bilemiyorum RUH Hali ve kişilik yapısına göre değişir ama ben bol bol klasik müzik ve dua dinliyorum hurma yiyorum pilates topunda hareketler yapıyorum ve en önemlisi günde 10 bin adım yürüyorum en az ve merdiven çıkıp iniyorum bunları bol bol yapmanı tavsiye ederim 🌺
Deletedmom417 Gulayozgoc ay bende başlıycam bu günlerde merdiven inip cikmaya yürümeye geç kaldım ama 🥺
Eras Son 1 gün ama gelen giden yok 😍 oğlum pek gelmek istemiyor gibi 😂 herseyin hayırlısı inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız çok korkuyom bende ilk doğumum Allah yardımcımız olsun