Aden23 rumeysaa1 evet gündüz anlamıyor insan sırtım kaburgalarımın batmasını anlatamam. 2.5 - 3 ay var daha Allah hepimizin yardımcısı olsun
Esmaemir17 rumeysaa1 Aynen canım hayırlısıyla gelseler bebişler bu agrılar insanı çok etkiliyor maalesef😞
Buseersoy rumeysaa1 7aylık hamileyim benimde belimm kopcakmış gibi hiç geçmiyor birde oturamıyorum hiç 1yaşındaki oğlumun peşinde koşturmaktan gece olmasını iple çekiyorum sonrada bu saat oluyor uyuyamıyorum🤦🏼♀️
Esmaemir17 rumeysaa1 Rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah🤲🏻Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim😊
Esmaemir17 rumeysaa1 İlk oğlumu normal doğurdum canım.Epdural istemedim.Şuan ikinci gebeliğim bunda aynısnı istiyorum.
rumeysaa1 Esmaemir17 Rabbim ikisinide bağışlasın 😊 banada doktor haftasına göre iri falan dedi 30+4 üm 34 haftalık gözüküyor normal doğuma engel olurmu acaba sizin bebis nasıl doğdu ilki kilolu muydu🙈🙈
Esmaemir17 rumeysaa1 Allah razı olsun canım rabbim bütün çocukları annelerine babalarına bagışlasın inşallah🤲🏻ilk oğlum zayıf doğdu 2.600 ama bu ikincisi iri bebiş ona göre 3.700 🤦🏻♀️Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım🤲🏻