Bmom rumeysaa1 sırt ağrısından çok çekiyorum bende hemde çok erken ilk belirtim oydu hemde şuan 2 buçuk haftalık
Ronyaseda rumeysaa1 Benim romatizmam ve fıtığım var hamileligimde çok cekiyorum şuan 36 ci haftadayim
rumeysaa1 Bmom normal dedi böyle olması ama çok ağrım var 😢😢😢 birde bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş oyle dedi
Buseersoy rumeysaa1 7aylık hamileyim benimde belimm kopcakmış gibi hiç geçmiyor birde oturamıyorum hiç 1yaşındaki oğlumun peşinde koşturmaktan gece olmasını iple çekiyorum sonrada bu saat oluyor uyuyamıyorum🤦🏼♀️
Cansu321 rumeysaa1 Allah yardımcın olsun canım az kaldı bunlar güzel ağrılar bir de böyle düşün 😌 geçecek inşallah sonu güzel olsun sağlıkla hayırlısyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 😌
rumeysaa1 Cansu321 aynen oyle canım evlat işte annelik kolay değil onun icin herşeye katlanıyorsun ♥️ amin inşallah herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına tek isteğim bu🙈
Aden23 rumeysaa1 evet gündüz anlamıyor insan sırtım kaburgalarımın batmasını anlatamam. 2.5 - 3 ay var daha Allah hepimizin yardımcısı olsun