• Gebelik
  • İlk 3 aydan sonra başlayan bulantı 😔

Kızlar merhaba🥰 13+2 hamileyim. Şuana kadar hiç mide bulantısı falan yaşamadım ama 3 gündür midem çok kötü hicbirsey yiyemiyorum agzimda surekli bulanti var yani normalde ilk 3 ay olmazmıydi bu bulantı normal mi değilmi endileşeliyim bilgisi olan yardimci olabilirmi ya 😔😔

Minikbirannee bende 13 .haftamda tam bıraktım derken şimdi 18 haftaligim ama 2 gündür sabahları sürünüyorum resmen kusmaktan bitiyorum yetişmek için lavaboya akla karayı seciyorum bu cumartesi prilama ilacıma yın ebadlayacagik doktorumdan yazmasını isteyeceğim yoksa ben önsüz duramam çok zorlaniyorum ki bebeğim erkek erkek gebeliği çok zor sizinde erkekse eger

@Semaykuntt canım benim cinsiyet belli değil henüz ama yani şuana kadar hiç bulantim olmayip yeni başlamasi korkuttu beni o yüzden sormak istedim yani bulanti normalde ilk 3 ay olur diye biliyidum ben hic sorun yaşamamistim o yuzden endişeliyim

Minikbirannee yanı bilemezsin canım belli olmaz bulantinin zamanı ben 13.14.haftama gelene kadar ne çektim dakkam saniyem yoktu o kadar kötüydüm ilaçlarla duruyordum şimdi de 2 gündür aynıyım ama doktoruna yine danış söyle sen yani 30 hastalıktan sinra bile bulantı kusma da yaşanabiliyor belirsiz yani çok zor dikkat et sen yine de susuz kalma ilaç işte doktordan

@Semaykuntt ya benim doktorum çok evhamlı en ufacık bişey sorunca hemen hastaneye gelmelisin falan diyor eşimin görevinden dolayi köydeyiz her istedigimiz zaman gidemiyoruz ki şimdi sorsam yine gel falan dicek o yuzden bisey sormak istemedim

@Semaykuntt ya ben açıkça şeyden korkuyorum canim acaba bebeğe bisey falan oldu da midememi vurdu 😔 ama 10 gün önce kontrolde iyi çıkmıştı hersey ya çok evhamlıyım ya

Minikbirannee yoktu yani daha azdı hani 5-6 filan ama bu ara felakettt neden anlamıyorum cinsiyet belli değil daha inşallah geçer bu günler de kuzum

Bende senin gibiyim 13+3 ,haftaligim hamileligim boyunca cok rahattim.🙂yemek yedigim esneda mesela aniden bulanti geliyor ya da sabah uyaniyorum açken aniden bi baş dönmesi ve mide bulantisi cok kotu oluyorum gecer insallah yavrularimiz saglikli olsun da gerisi onemli degil ❤

@Esilakck inşallh canım ya yani zaten şikayetçi degilim bu günlerimize şükür ama birden olunca endişelendim

@OzgeSahin2 yani tabiki canım ama şuana kadar çok iyiydim birden böyle kötü olunca bebeğe falan mi bişey oldu die çok endişelendim birde size danışmak istedim

@Aslihansan inşallh normaldir canım internette falan ve burda herkes ilk 3 ay bulantı yazıyodu sonradan böyle olanı pek duymadığımdan sormak istedim

😲😲Bende kendi kendime ne kadar tuhafım diyordum. Yalnız değilmişim 4. Aydan sonra bulantı ve ağlama isteği 😢

Bebeğinizin hareketlerini hissediyorsanız bence evham yapmamak gerek insan yinede kendine şaşırıyor ama hormonel diye düşünüyorum.

Minikbirannee valla cnm başlarda bulantım oluyorduda hiç kusmamıştım. 3 ayı doldurduk şimdi de kusmaya başladım Bnde anlamadım bu durumu herkesın yapısı farklı demekki 🤷‍♀️