• Gebelik
  • İlk 3 aydan sonra başlayan bulantı 😔

@Demiralpmoms normal mi acaba ya keşke bu kadar evhamlı olmasam valla herşeye takip duruyorum 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Minikbirannee canim o bunyeden bunyeye degiskenlik gosterir bazilari basta yasar bazilari 3 aydan sonra bazilari hic yasamaz bu senin bunyenle ve hormonal seviyenle alakali benimde mesela 13+1 5haftalikkken basladi 11. Haftada kesildi 2 3 aya kesiliyor daha yeni baslamissa 5. 6. Ayda kesilir inşallah

Minikbirannee tatlim bende 11 12 haftaya kadar hic bisy yoktu baya övündüm hatta bunla sonrasi da her aksam saat 20-22arasi kusmaya basladim😂 su an 14+4 ve artik gun icinde de kusuyorum her gun en az 1 kere kusuyorum ve surekli midem bulaniyo. Zaten domates labne ve karpuzdan baska sey yiyemiyorum yedigim an midem bulaniyor 😂😂 su bile icemiyorum bulanti yapiyo

@Hilalsny evet işte kuzum aynen böyle su bile içemiyorum su dahil midemi bulandiriyor ya şimdiye kadar olmayıp simdi başlayinca endişelendim ama sanırım benim gibi olan varmıs baya ya

Minikbirannee inşallah canım benim çevremde 3. Aydan sonra başlayan yada ilk aydan doğuma kadar bulantı yaşayanlar var o yüzden bünyeye bağlı sanırım. Benimde çok zor geçti 36. Haftadayım hala da ara ara oluyo umarım senin de normaldir ve geçer ☺️

Minikbirannee zorlada olsA yemeye calis ben istifra ediyordm bir daha yiyiyordm cok sukur kilo kaybida yaşamadım bebeqmde saglikli

Benim ikinci gebeliğim birincide hiç sıkıntım olmadı. Bulantı kusma hiç bişey yani erkek bebek di ikincide aynı cinsiyetle Alakası yok bence kusmanın 😉😉

@Mucize23 ne güzel canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin ama ben kilo alamiyorum insallh alirim zamanla 😔😔

4 ay sonra

Aynı durum bendede başladı 3. Aydan sonra bulantı bende bebek için endişeliyim sende bir durum oldu mu canım ??