Gulsen4224 Pinarpinar inşallah canım çok zor oluyor bulantı zaten ancak rüyada görürüz yemeye gelince yok🤣😇
Merkem Gulsen4224 renne verdi reflü olunca içersin diye o kadar inşallah hepimizin ki geçer biran önce ☺️
MehZeyBedir Gulsen4224 evet canım zorlaniyorum ikinci gebelik olmasina ragmen cok kotuyum simdiden sancilar kramplar
Wonderwoman Merhaba kizlar bende Nisan’da doğum yapacağım kısmetse 11 haftam doldu 12 ci haftaya başladık hayırlısı ile hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ne kusma ne mide bulantısı nede tiksinme inşallah doğuma kadar böyle gider hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımıza 30 unda gidicez kontrole cinsiyet te ogrenicez sanırım 🙈🙈 benim içime hiç birşey doğmuyor sizler neler hissediyorsunuz bebeklerinizin cinsiyet konusunda tabi herşeyden önemli olan hayırlı ahlaklı sağlıkli olması
Gulsen4224 Wonderwoman merhaba canım ne güzel hep böyle gidersin inşallah içime kız doğuyor ama allahtan hayırlsıı sağlıklı güzel ahlaklı olsun da 🌺
Gulsen4224 SeymaK gerçekten mii ayy kızım olsa dünyalar benim olur ilk sağlıklı sonrada kız olursa nasıl sevinirim oğlum var bir tane bide kızcem olursa eşitleniriz ablası🤭😂
ballarinannesidirr Gulsen4224 ayyy inşallah gönlümüzce olur benimde oğlum var 2 yaşında şimdi de 7 haftalık hamişim insallah kız duygusunu da tadariz başta hayırlı sağlıkli tabiki 🐥😊
SeymaK Gulsen4224 kimi duysam hep cinsiyet kız bu sene valla 😁 erkek bi iki tane duydum gerisi hep kız
srpgnr Ben 10+2 deyim bugün doktorda bebeğin hareketlerini gördük doktorum tahminen erkek ama 2 hafta sonra daha net bir şey söylerim dedi,daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi yani erkek olabilir denilip kız oldu mu ya da tam tersi
SeymaK srpgnr yaaa ne güzel şanslısınız 10+3 te gitmiştik biz de kontrole ama hareketlerini göremedik bidahakine görürüz inşallah 🥰
srpgnr Wonderwoman evet çok haraketli 9.haftada kolları ayakları tam olarak ayrılmamış olmasına rağmen zıplayıp duruyordu bugün ilk bakışta yatıyordu doktor biraz karnımla oynadı bebek hareketlenmeye başladı hareketlenince yerinde durmuyor eller kollar ayaklar ayrı ayrı hareket ediyor
Gulsen4224 Mom81 bende ilaç kullanmadan öyleydim bide başım dönerdi canım bi yandan çocuk yatardım mecbur sonra ilaçla ayağa kalktım ama bulantı oluyor ara ara
elifgurzlu 8+2 den merhaba 🐣ilk gebeliğim ve mide bulantısı, baş ağrılarıyla mücadele ediyorum sürekli uyuyorum kolumu kaldıracak gücüm olmuyor 🥺 tüm bunlar ne zaman geçecek acaba?