Gulsen4224 Bonibon2 bende hap atıyorum ama bu akşam vakitlerinde ne var anlamadım şimdi yine bulanıyor yağlı yemekler yiyemiyorum kolay degil ya benim 4 ay sonra geçmişti ilkte ama ne zmn geçer bilmiyorum senin inşallah en kısa sürede biter cnm
Bonibon2 Gulsen4224 inşallah hepimizinki bir an önce geçer her gün dua ediyorum hem kendim hem de bütün gebe anneler için 🙏🏻
Gulsen4224 Simge16 hımm anladım ama bulantın olduğunda atsan daha iyi olur sanki fayda eder belki cnm
Carlife512 Benimde akşamları çok oluyo bulantılarım 6. Haftadan beri böyleyim şuan 9+2 deyız inşallah hemen geçer ya🙈
Gulsen4224 Carlife512 akşamda ne var ztn çözemedim 🤭bende öyle oluyorum inşallaj hemencecik geçer cnm 🤲🏻🌺
SeymaK Bana doktorum ikili test yapmıcaz direk dörtlü test yapcaz dedi bilgisi olan var mı dörtlü test nasıl oluyo ne zaman yapılıyo
Merkem Gulsen4224 9+4 olduk bizde mide bulantısı yerine aşırı yanma var ne yesem su bile içsem yanıyor ama acıksamda bulantım oluyor boş mide çıkarıyorum bu da çok zor inşallah 3.aydan sonra normale döneriz🤲🏻
Semanurkeles61 Merkem benimde mide yanmam oluyor doktora söyledim rennie duo diye bi şurup verdi işe yaradı
Gulsen4224 Merkem inşallah canım o da çok zormuş bende olmadı kardeşim demişti ama ilaç vermedi mi doktor 🙄
Gamzelinur 10+1 sabahları işkence gibi mutlaka kusuyorum 2 yaşında kızım var ilk uyandıgında altını değiştirmek benı mahvedıyor ve yumurta yapmak ona kahvaltı için onun dısında hazımsızlık var bugunde sırtımda ağrı
Gulsen4224 Gamzelinur ayy çok zor işin seni anlıyorum benimde 1,5 yaşında oğlum var çok düşkün bide bana nasıl olacak bilmiyorum 🤔
Dyguklc Gulsen4224 bizde 7+4 insallah nisan sonu bekliyoruz bebisimizi mide bulantilarima ilac istemistim dojtordan asiri oluyodu diye allahtan o kesti biraz bigun yorgun bigun dinç hissede hissede ilerliyoruz insallah 😍
Merkem Gulsen4224 renne verdi reflü olunca içersin diye o kadar inşallah hepimizin ki geçer biran önce ☺️
Pinarpinar Bende 9+3 midem ozellikle sabahlari cok bulaniyor su dahi içemiyorum insallah en yakin zamanda geçer doya doya tika basa yemek yemeyi istiyorum her gun rüyamda yemek görüyorum 😀
Gulsen4224 Pinarpinar inşallah canım çok zor oluyor bulantı zaten ancak rüyada görürüz yemeye gelince yok🤣😇