Esraibo1998 Tubasahra canım eşime sordum elimde öyle bir rapor yok dedi fakat hastahaneye gitsek rapor ordan çıkarım geçen sene doğum yapmıştım
Tubasahra Esraibo1998 O hastanede doğum yapıp bebegi kuvezde kalan birini bulsanız onlarda da para alinmis mi .Arastirin tabiki de para verdiginize dair elinizde kanıt yoksa zor gibi.İnsanlarin zor zamanından faydalaniyorlar 😠😠
Esmaemir17 Esraibo1998 Benim arkadaşımda özelde doğum yaptı 1.800 sezaryen parası vermişti.Bebeği 1 ay yoğun bakımda kaldı ama hiç ücret ödemedi.Yeni doğan yoğun bakımından ücret alındığını ilk defa sizden duydum.🤔
Esmaemir17 Esraibo1998 Hastaneyle görüşün bence yada öncesinde orada yoğun bakımda kalan ailelerle konuşun.Boşyere neden paranız orada kalmasın.Bazı hastaneler nerden para koparsak onun derdine düşmüş resmen.İnsanalrın acıları umurlarında bile değil yazık doğrusu😞Araştırın eğer para alınmıyorsa şikayet edersiniz insanların acılarından faydanlamak hangi vicdana sığar anlamıyorum doğrusu😞Rabbim yardımcın olsun inşallah canım🤲🏻
Morcivert07 Esraibo1998 canm ım fatırayla beraber sağlık bakanlığına şikayet et cimer üzerinden iade ediyorlar. Yeni dpgandam hiçbir şekilde ödeme alamazlar. Senden aldıkları kadar devlette karısıyor onların ödemesini çünkü
dilanhayat27 Esraibo1998 Benim oğlum 3hafta önce cikdi küvezden ve hiçbir ücret ödemedik özel hastane 19 gün kaldı sadece doğum 2100 tl yeni doğan ünitesi dahil
Rebeka Hastanenin anlaşmasına göre değişir eğer sgk anlaşmalı özel hastane ise ücret alınmaz. Ama Acıbadem (bazı şubeleri sgk anlaşmalı), Amerikan hastanesi gibi sgk anlaşması olmayan hastanelerde yeni doğan yoğum bakımı ücretlidir.
Nevo Esraibo1998 neden para aldıklarını bir araştırun dava açabilirsiniz bence ama sonuç nasıl olur bilemiyorum
Zuzuum Esraibo1998 çok garip bence peşine düş canım devletten zaten alıyolar senden alma gbi bihakkıda lüksüde yok yani nerde hangi hastane bu
Esraibo1998 Esmaemir17 aynen öyle canım insan acısına mı yansın bu derdine mi yansın gerçekten bilemiyorum yazıklar olsun
Akdulun15 Esraibo1998 Benim gittiğim hastanede de eğer yenidoğan ünitesinde yatması gerekirse herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz devlet tarafından karşılanacak denildi
Hayalhazal Esraibo1998 canım ben devlet benı Özek hastaneye sevk etti ona rağmen SGK san 16 bin tl kesilmiş 23 gün yattı yoğun bakımda