aysgl24c Nilaydmr ben sey duymuştum kuzenm yaptı ve ameliyatlikti olmadı ameliyat. patlıcanın alacalı soy yuvarlak kesip içine sarimsaklari sok patlıcanın sonra ocakta kozle kozledikten sonra dayanabildigin kadar sıcaklığıyla o bölgeye koy faydasını fazlasıyla gorursn insallah
znurstnKaraca Babydr acı, turşu, baharat ve asitli içecekler kesinlikle tüketmemelisiniz ne kadar çok tüketirseniz okadar çok olma ihtimali var çok şükür bunları azaltınca benim ağrı acı kesildi yoksa tuvalette ağlıyodum acıdan😭😭
Pelinnn ben de iki gün önce aniden çıktı kocaman ve işk defa başıma geldi böyle birşey ağrıdan ölüyorum iki üç gündür 😨😨 dün hece koltukta otururken bi oslaklık hissettim banyoya koştum eşofmanımı indirmemle şakır şakor bi kanama şooook 👀🤯🤯 oldum resmen düşük yapıyorum sandım Allah korusun 😵 ama alllahtan değilmiş basurum kendi kendine kanama yapmış ama ben hayatımda bukafar korktuğum çok nadirdir 😔😔 inşlh bu sorunu yaşayan herkes bi anda önce kurtuluruz bu sıkıntıdan 😖😖😭😭
AyeGlKarabulut Nilaydmr benimde öyle olmuştı iki ay her tuvaletde resmen doğum yaptım ağlıyodum artık birgün şalgam içtim oda isal yaptı ağlasamda zırlasamda girdim sık sık girimce hafifledi kendini kasma ile oluyo şimdi var ama kanamaz bile öyle duruyo
cansuece Hamilelik öncesi minicik vardı şuan biraz daha büyümüş 🤭 dışındaki et parçası ama kiminin içinde oluyormuşta.
esoeso Babydr kabızlık en büyük etken 🙄🙄 maleseeefff bndede varrrr bol sıvı tüketn zorlandkcaa cıkıyrr
Tolsel Nilaydmr benim de doğumdan sonra oldu ama benim içte senin dışta meme varsa pamukla zeytinyağ koy ah bide sıcak su iyi geliyor çok iyi anlıyorum seni tuvaletim gelcek diye bile korkuyorum kabızım hala çünkü ne yapsam kabızlık düzelmiyor
Nilaydmr Tolsel bende öyle karnım ağrıyınca ağlayasım geliyor zaten her tuvalet sonrası ağlama krizleri geçiriyorum resmen
AyeGlKarabulut Nilaydmr valla doğum normalse kendini kasıyosa daha çok çıkıyor valla benimki kemikleşikti dedim ordan bişe çıkıyo et parçası değil dedim acısı çok zor her aeferinde ağıt yaktım isal olmadan o evreyi atamıyosun bence kabız olma hissi ama doğuö sancısıyla karışıyo sanki yada doğum sonrası sancı bilmiyom 🤔
Minedag Nilaydmr canım peki doktorun bişey demedimi Doğum öncesi agrısı acısı olur diye bendede var ama küçük ve sadece bi tane dışta hiç agrısı acısı olmuyo sadece kanaması oluyo onada herkes iyi diyo kanamazsa sıkıntı oluyomuş agrı acı oluyomuş ama bende çok korkuyorum normal Doğumda ıkınınca çok fazla çıkıp agrısı acısı olursa diye senşn Doğumdan önce çok küçük acısız Doğumdan sonramı büyüyüp acımaya başladı
Nilaydmr Tolsel benimde çok dikişim var hızlı doğum oldu benim o yüzden yırtılmam ve dikişim çok. Evet o kremi sürüyorum bi dene istersen
Nilaydmr AyeGlKarabulut kendimi ishal yaparım o sorun değil ama emziriyorum o yüzden bir şey gelmiyor elimden. Benimde işaret parmağımın ikinci boğumu kadar
Ftmablmr Sarı kantaron yağı sürün iyileştirir. Bide ncare tablet var ve kremi tamamen tedavi ediyor . ben bununla iyileştim. Zorlu kabızlık sonrası tekrar etti kantaron yağı sürdüm iki günde iyi ediyor çok şükür
Nilaydmr Minedag eskiden de vardı ama çok küçüktü nefesimi kesicek kadar acımazdı yani ama doğumdan sonra orda resmen bir parmak çıktı
Fatmanne Bendede hafif vardı önceden ama hiç ağrı sızı olmuyodu ili gündür kabız oldum birden bire acıdan duramaz hale geldim kanamaya falan başladı bide 38. Haftadayım bir bu eksikti şuan 😥
MehmetSultanAslan Nilaydmr bende cok cektim ama bekarken cektim hakiki zeytin yaginin icine sarimsar rendele ve makatina bagsur olan yere sür devamli bi sekilde tekrarla iyi geliyo ve legene sicak ilik su doldurup icine otur eger bagsurun yara gbi kesik kesikse suya tendryot dokup otur yunusatip iyi gelecektir ben neler cektim ondan en sonunda amleyt oldum kurtuldum ama amelytta cok zor dogal yollardan kurtulman dha iyi olucaktr yeni dogum yapmissin bebegn bukadar kuccuukken asla amelyt olma onun ameliyanda ben bir ay yuz ustu yattim ne kalkabildim ne yuruyebildim her hece acile agri kesici igne vurdurdum allah yardn etsin
Nilaydmr MehmetSultanAslan leğene oturamıyorum çünkü dikişlerim var henüz doktor ameliyatlık olmuş bu dedi ama bende şuan bide o ameliyatı kaldırıcak psikoloji yok gerçekten yani.
AyeGlKarabulut Nilaydmr allah kokaylık versin ben iki aya yakın çektim çok zor geeçekten şimdi yine hamileyim ve doğuödan sonra aynı okursa korkum
Tmklslh Nilaydmr kızlar ben yıllardır cekerim bu hastalıgı ama çözümü kendim buldum tuvaletten cıktıktan sonra sıcak dus ve o bölgeyi dısarda meme varsa icine sokmak gerekiyor her seferinde yapıyorum ve çözümü böyle buldum