Nilaydmr Normal doğum sonrası inanılmaz büyüklükte bağsurum çıktı. Geçiricek yöntemleri bilen var mı ?
Sibeleymen Nilaydmr cnm benim bir yakınımda da vardı patlıcanın sapını kopartıp suda kaynatıp onun suyunu içmiş öyle biraz faydası olmuş.. En azından doğal bir yöntem zararı olmaz..tez zamanda atlatırsın inşallah..
Nilaydmr Minedag çok küçük vardı eskiden de doğumdan sonra çok çıktı. Oturamıyor yatamıyor yürüyemiyorum
deletedmom43 Nilaydmr Ya bi fitil var ama emziriyorsan doktor önerir mi bilemedim. Sana ismini vereyim doktoruna sor bi olur mu
deletedmom43 Nilaydmr Bende de kanlı hemoroid vardı. Bende ilk fitili koyarken ağladım resmen. Ama inanılmaz iyi geldi
Nilaydmr deletedmom43 ne kadar illet birşey bu inan dikiş acımı falan unuttum yani bağsurumun derdine yaa
znurstnKaraca Babydr acı, turşu, baharat ve asitli içecekler kesinlikle tüketmemelisiniz ne kadar çok tüketirseniz okadar çok olma ihtimali var çok şükür bunları azaltınca benim ağrı acı kesildi yoksa tuvalette ağlıyodum acıdan😭😭
esoeso Babydr kabızlık en büyük etken 🙄🙄 maleseeefff bndede varrrr bol sıvı tüketn zorlandkcaa cıkıyrr
xkyerva Kabızlıktan ve fazla zorlamadan vs oluyo ve hamilelikte oluyomuş kızlar bol bol su için sıcak suya oturmayı falan öneriyolar ama iyice araştırmk gerek
Nilaydmr Sibeleymen bunu da denicem her yolu denicem canıma tak etti nefesimi kesiyor sancısı resmen çok teşekkür ederim