gizem-58 balyanakoglum ben ilk dozu olduğumda hafif bi ağrı vardı sardım orayı ağrımadı ikinci dozda direk sardım ağrı olmadı sizde sarın
cigdemoktav Merveturksoy keşke olsaydınız bende sormuştum ikinciyi olmasam diye hemşireye, o zaman birinci boşa gitmiş olurdu demişti o kadar ağrı çekmişken 2.ciyide olmuştum sonra
ikizannesi2985 balyanakoglum benim 2.dozum hiç ağrı yapmadı çünkü ben buz koydum. Forumda biri demişti onu da. Buz koyun, çok etkisi oluyor👍
Pinkyellow balyanakoglum bence hemşirenin eli agirmis kötü denk gelmiş sana canım benim ilk dozda sadece ağırlık olmuştu ağrı fln olmadı ama 2.doz da sıfır yanetki hiç bişey yaşamadım ☺️
Eyll0734 balyanakoglum benim ikinci dozumda hiç ağrım olmamıştı ama birincide 4 gün ağrı çekmiştim sanırım hemşireninde etkisi var
nagsal-48 Arifcan16 iğneyi zaten o an hissetmiyorsun ki a ne. Çabuk bitti falan dedim ama sonrası fena
Susambilge İlk dozda kolumu kaldirmadigim müddetçe bir ağrı hissetmedim, ateş vs olmadı. Henüz ikinciyi yaptırmadım ama aşıyı yapan hemsire ikinci dozun biraz daha fazla ağrı yapabilecegini söyledi. Geçmiş olsun.
babysevgi balyanakoglum ben hiç öyle bişy yaşamadım . Sağlık personeliyim normaldede aşılarımız rutin tekrarlanır hastanede süresi dolduğunda yada herhngi bir kesici delici alet battığında vs ama hiç birinde ağrı yaşamadım
Havin-11 Birinci berbattı bende 2 gğn boyunca ağlamıştım. İkinci de öğrendim aşıdan sonra ağrı kesici aldım bir de koluma buz koydum ilki kadar kötü olmadı. Hemşire de ilk doz daha ağır olur demişti zTen
nagsal-48 balyanakoglum benim 2.doz ilk olduğum gibi olmadı tabi yine ağrısı vardı çok değildi ilkinde kolumu saçlarıma götürüp toplayamamistim ağlamaklı oluyordum