Prenses23 tanya25 inşAllah hakkında hayırlısı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin rabbim inşAllah 🤲🏻🤍
Mom103 Prenses23 ozgei eekk rabiass Serrax ozgei kızlar kullandığınız kan coraspirin dozu kaçtı sizde ?
Mom103 ozgei 50 mg ama bence az. Pıhtılaşmam şuan yok ama 2 ci bebegimi pihtilaşmam yuksek oldugu icin kalp atışını duyamadık
Yusemm Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Benimde 2 kaybım var şuan hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.size sormak istediğim bu ilaç için rapor çıkartıp tamamen ücretsiz mi alıyorsunuz iğneyi.
EsEf Yusemm doktorun rapor çıkarsın kuzum benm doktorum rapor çıkarmış ücretsiz alıyorum raporum oldugu için de tekrar tekrar yazdırmıyorum eczane veriyor
Yusemm EsEf EsEf benim doktorum da rapor çıkardı ama 1 kutu için eczaneden 30 tl ücret alıyorlar. 9 ay hatta doğumdan sonra bile bi süre kullanılacağı için ücretsiz alan arkadaşlar nasıl o şekilde alabiliyor merak ettim. Cevabınınız için çok teşekkür ederim☺️
Yusemm Serrax eczaneden 1 kutu( 10 adet) için 30 tl alıyorlar benden . 10 tl dediğiniz 1 kutu için ödediğiniz tutarmı acaba.
Serrax Yusemm hayır en son aldığım 4 kutuydu 12,5 tl ödedim. Raporunuz yok mu sizin? Bazı doktorlar katılımlı rapor yazıyor belli yüzdesini ödeyecek şekilde. Doktora raporunuzu düzelttirin
Yusemm Serrax Aishka raporum var raporda venöz komplikasyon diğer gebelikte yazıyor. Sizin raporunuzda ne yazıyor acaba zahmet olmazsa bidaha doktora gittiğimde o şekilde olacağını belirteyim. Benim doktorum demekki raporu katılımlı yazmış sizin ödediğiniz tutar iyiymiş
Yusemm Aishka düşükle akalası yok canım. Benim düşünceme göre trombofoli paneli testinde çıkan sonuca göre pıhtılaşmanın hangi boyutta olduğuyla ilgili olabilir.
Serrax Yusemm raporu ben elime almadım hiç sistemde yazılıyormuş eczacı öyle dedi. Doktorum yazdım dedi sadece eczacı da gördü sistemden
Yusemm Serrax kuzum edevlette ilaç raporum kısmında rapor görüntülenebiliyor bende ordan görmüştüm. Bide genetik test sonucun nasıl senin hangi değerlerin heterigot veya homozigot