12mers Deletedmom417 bana kanala girmiş dedi bilmiyorum ki aynı mı oluyor bir ay önce yukarda bebek demişti ama daha erken döner demişti
Deletedmom417 12mers hmm anladım benimki 27.haftadan beri baş aşağı ama daha hiç kanalda falan demedi🤷
myyy 12mers canım bende seninle aynı durumdayım dünden beri çok kötüyüm , görünüm olarakta asagi indi karnım yürüdükçe ağrım oluyor
12mers myyy şimdi arkadaş video almış o an doktor diyor ki kafasını sokmuş aşagı diyor sen şimdi magnezyum nu alacaksın ihmal etme falan diyor yatacaksın diyor :(
Ececem 12mers benim de bayadır böyle şu an 37 haftalığım hiç merak etme 🥰 sadece yürüyüş falan yapamıyorum artık o da vajina ağrısından dolayı
mom101 Deletedmom417 normalde doğuma 1-2 hafta kalmış girer bebek kanala eğerki erken girmişse erken doğum riski var demektir
mom101 Deletedmom417 bilicez diye bir şey söylemedimki ben bebeğin kanala girmesini ultrasondan öğreniyorlar doğuma yakın yalancı sancılar başlıyor
Busraata33 12mers 31de kanaldaydi 34+3üz şuan olabildigince yat dinlen bakalim biz ne zamana kadar durcaz ki bana ilaç kullanmakta yasak agrilarla cebelleşiyorum , biraz ağrın fazla oluyor ilerleyen zamanda korkma Rabbim yardımcımız olsun
12mers Busraata33 saol canım Bilgi için yatmak dan kasıt nasıl bir dinlenmek oğlum var çok hareketli o çok yoruyor beni ondan bişey olur mu :(
Busraata33 12mers uzanıp dinleneceksin canim ayaklarının altina yastık koy o biraz rahatlatir seni, hareketli olması çok iyi hareket etmesse sıkıntı zaten benim oglanda cok hareketli kasıklarıma vuruyor hep cogu zaman uyuyamıyorum