ilknurosman damlaaax18 amin canim Rabbim tez vakitte saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin sizlere de bian once insallah 🥰🥰
Mervenur_kcbs damlaaax18 benim hamileliğimin başından beri ful karnım aç 🙈🙈 mide yanması benimse var ya damla damla vcden çıkmıyorum hiç
Zeynepli1234 damlaaax18 yarın çatı muayenesi olacam 😅 hep koşa koşa giderdim kontrollere şimdi korkudan yarın olmasın istiyorum 😆
Ozlmchngr damlaaax18 bende aynı durumdayım 22 yiz şuan hamdolsun benimde 23 ünde kontrolüm hasretle çekiyorum hayırlı haberler alsın Rabbim
Merve1243 damlaaax18 İlk gebeliğimde bende öyleydim insan bulutların üzerinde geziyor ama yinede gerekmedikçe sürekli ultrasona girmek bebek için hiç sağlıklı bir şey değil haberin olsun canım 😘 Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah 😊
Elifgursoy 21 haftalık oldum bende 15 gün sonra ayrıntılı ultrason var nasıl sabredicem o güne kadar bakalım 🙈🙈 Bide benimki kendini gizliyor kız dediler ama hâlâ cinsiyet ogrenemedik çok heyecanlym ☺️
DYG93 Yalniz degilmisim ben de normalde 2 haftada bir kontrolum ama yarin daha cok gorebilmek icin baska doktora da gidicem yani haftada 1 gibi 😁 evde ultrason olsa da surekli izlesem diyorum 🤷🏽♀️😄
Gulce1308 Ben ben ben ikinci gebeliğim ama inanın çocuklar gibi heyecanlaniyorum. Sabah kontrolüm var ben heyecandan uyuyamıyorum 😁