damlaaax18 Kızlar 35+5 günlük oldukkk doğuma yaklaştıkça her gün doktora gidedim geliyor nst ye girmesi kalp atışları birde doktor olumlu birşey söyledi mi dünyalar benim oluyor 23 ünde kontrolum var sizler ne durumdasınız 😍😍
Kubosss123 damlaaax18 Ayyy benn🥰🥰 walla sürekli gidesim geliyo bizde 36+3 olduk çok şükür sabırsızlıkla doğumu bekliyorum 🤭
Papatya-20 damlaaax18 ay masallah ya 😂 16 haftalık olduk cok şükür masallah bizede bende öyle 2 haftada Bi gidiyorum içim rahatlıyor gördükce kalp atısını duydukca
selin4141 damlaaax18 39+1 bende de inanılmaz bir heyecan var her kontrolde doğum desin diye bekliyorum 😁😁😁 inatla gelmiyor oğluşum
damlaaax18 Papatya-20 cinsiyetini yeni öğrendin o zaman he o haftalarımı özlüyorum tatlı bi telaş vardı 😍
damlaaax18 selin4141 42 ye kadar yolu var bacım sağlıkla gelsin de hepimiz kavuşmak için sabırsızlanıyoruz ama gününde gelsin ya 🤭🤭😂
Heyecandorukta damlaaax18 Benim daha cok var doguma ama bende heyecanla bekliyorum her kontrolu, ilk dogumum olacak, hersey mucize gibi geliyor bana da ❤️
babysevgi damlaaax18 ya bende 31 e gelmek üzereyim daha sık kontrollere baslamadık ama sık kontrollerimiz baslasn istiyorum
lizge babysevgi 35 den sonra başlar doktorunuz bir hafta yada 10 gun de bir çağirmaya benim öyle oldu
Elifinannesi1 damlaaax18 Bende dört gözle bekliyorum 😍Çok heyecanlanarak gidiyorum kontrollere,Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde
ilknurosman damlaaax18 bende oyleyimmm ve dun son kontrolumuze gittik pazartesi kizimi Allahin izniyle kollarimin arasina alicam 🥰🥰🥰 Cok hryecanliyim bi yandan da icim buruk kizimin tekmelerini karnimda hissedemicem diye ama olsun onu kollarima alicam insallah Rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte 😇
damlaaax18 Mervenur_kcbs midem çok yanmaya başladı günde 25 kere tuvalete gidiyorum iştahım açıldı sen ne durumdasın 😂
Mervenur_kcbs damlaaax18 benim hamileliğimin başından beri ful karnım aç 🙈🙈 mide yanması benimse var ya damla damla vcden çıkmıyorum hiç