Mel1 Merhaba arkadaşlar geceden beri belim bacaklarım adet sancısı gibi ağrıyor. Uyuyup uyuyup uyandım gecmedi gece ki gibi değil daha da çoğalmış 38+1deyim doğum mı oluyor acaba
Deletedmom411 Mel1 çoğalmışsa ve düzenli geliyorsa doğum başlamış demek. Kasılmaları say düzenli mi geliyor kaç dk da bir geliyor
Cerenay Mel1 olabilir canım benim de geceden öyle olmuştu saat 1 gibi gittim hastaneye 2 cm açıklık var dedi ebe sabahına oğlumu aldım kucagima🥰
Mel1 Deletedmom411 ilk dogumum bilemiyorum da ama kasılma yok sadece bacaklarmda ve belimde geçmeyen artan Bi ağrı ve mide bulantısı var
M_N_R Mel1 evet canim dogumuna az kalmiş bendede mide bulantisi şiddetli regl agrisi vardi.O gunu sabaha karşi dogum yaptim.😊Rabbim yardimcin olsun.🥰
Gmzyncrr Mel1 2 gündür bende aynı şekildeyim 37+3 hiç sancı yok genital bölgeme aşırı baskı var sadece resmen bebeği orda hissediyorum yani
Mel1 Cerenay maşallah hayırlı evlat olsun evet şimdi Bi kasılma da yok ben de öyle düşündüm Bi duş alym teşkkr ederim
Brntoprakbatn Dun benimde oldu sabh muayeneye gttim 2 cm acıklık var dedi aksam nisan geldi gittim bi ilerleme yok kasik agrisi bel agrisi sirt agrisi vardı birazdanda nst icin cagirdi
Mel1 Brntoprakbatn ben de bel ve bacak agrısı yogun hemen hastaneye gitmekte istemiyorum hafif agrılrımı evde gecirmek istiyorum Allah yardımcımız olsun bakalm
Brntoprakbatn Vallha bende oyleyim nst cekti 3 cm aciklik var dedi eve gonderdi bol bol yuru ilik dus al 4 te gel bidaha bakalm dedi
Mel1 Brntoprakbatn bende gittim nst de düzensiz sancılarım cıktı 3cm açıklık varmış fakat alttan muayene yaptığında kemiğin çok aşağıda dedi doktor doğum esnasında bazen bu kemik normallesşir olmazsa son sezaryen alırız ama hemen karar vermem sezaryena dedi aklım karıstı şimdi eve geldim