smg95 Hat45 canım o haftalarda çok hareket ediyorlar, benimki 24.haftada baş geliş olmasına rağmen 30ların başında makat geliş olmuştu sonra tekrar baş geliş oldu. Bol su iç suyu iyi olsun bebeğin Allah ın izniyle döner merak etme 🌺
eskuy Hat45 spinning babies videoları var youtubeda. Bir de bugün okudum İnşikak Suresinin de faydası oluyormuş.
smg95 Elbu ama daha vakti var stres yapma, suyu iyiyse rahat hareket edebileceği gibi döner yani Allah ın izniyle
Bus-raaa Hat45 Canı ne zaman isterse o zaman döner😂 Bizimkide öyleydi 39 haftalıkken döndü yarın 40 haftalık oluyoruz şimdide gelmiyor😆
Bus-raaa Elbu hayır canım bişey yapmadım döndüğünüde hiç hissetmedim 😊 ben zaten ümidimi kesmiştim artık dönemez diyodum sezaryen için artık gün belirleriz diye gittim bi baktık dönmüş biz şok😃
Zeynepekr Hat45 Bende de durum aynı hala dönmedi bebişim. Başka başlıkta emekleyin diyorlardı 🤗 gırgır yapın okudum burda bide inşikak suresi deneyeceğim bunları 😀💫🤰
Hat45 Zeynepekr bende kesinlikle deneyeceğim hepsini bir de alaturka lavabo kullanın diyorlar☺️İnşallah döner baştan beri tersti dün 32. Haftamızdı hala makat geliş o kadar bol su içiyorum yürüyorum
Hat45 Zeynepekr Başka yapılacak pozisyonlar var mıdır acaba bir de yatış pozisyonu nasıl olmalı sağ sol sırt üstü hangisi daha iyi 🙈
Zeynepekr Elbu Evet doktorumda bana 36 ya kadar bekleriz dedi ama 39 haftalıkken bile dönüyormuş bebekler yukarda yazmışlar 🤷♀️