Esinti49 Cigdm canım çok çok dikkatli bakınca var gibi görünüyor ama sen bence iki gün sonra tekrar test yap yada sabredersen bir hafta kadar gibi bi bekle. Kaç gün gecikmen
Esinti49 Cigdm canım eğer sabredemeyeceksen de erken gebelik testi yap orda eğer varsa biraz daha koyulaşır ikinci çizgi
Azizesoran Cigdm Bir tane daha yap kuzum emin olmak için. Ben öyle yapmıştım. Bazen hata verebiliyor.
ilseng Çok dikkatli bakınca var gibi sanki yarın sabah ilk idrarla dene istersen. İmşallah vardır 🥰🙏🏻
Mom103 Cigdm evet gordum gibi ama bunun kendi çizgisimi yoksa gebeliktenmi oldugunu bimek icin 2 gun sonra tekrar et ve karşılaştır
Cigdm Mom103 tamam canım öyle yapicam inşallah vardır iki gün önceki testle karşılaştırdım onda hiç yok
Esinti49 Cigdm iki gün sonra tekrarla ve burda paylaş bende merak ettim var gibi geliyor bana hadi inşallah canım Allah tüm isteyenlere versin
Cigdm hifaeslem diğerlerinde yoktu canım çok yaptım test hiç kuruma çizgisi dahi cikmadi en başta çıktı sonra kuruyunca böyle oldu bilemiyorum tabi umutlanmakta istemiyorum