MercanGndzElata Canım bende 6+6 haftalığım. 2 haftadan beri aralıklarla kahverengi pembe akıntım oluyor. 2 kere doktora gittim normal dedi. Bi sıkıntı görmedi çok şükür
Mhk Yasemin1298 kan niye aldılar ki ? İnşallah bi sorun çıkmaz allah yardımcın olsun iyi haberlerini ver muhakkak 🤲🏻
Yasemin1298 Progesteron başladı doktor yarında uyuşmazlık için iğne yapacak rahat ol biraz dedi hayırlısı bakalım dua edelim birbirimize
FilizIrfan Bende 6 haftalık hamileyim dün sabah başladı kahve rengi akıntı çok gelmiyor ben silince geliyor ama cok agrım ve sancım oluyor bugun doktora gidicem
Yasemin1298 FilizIrfan git bence ihmal etme benim çok az olmuştu gittim progesteron başladı uyuşmazlık iğneside yaptı doktor bugün
Almira89 Yasemin1298 canm endiselenme benimde 6. Haftada oldu. Korkmustum ama bebek yerlesiyormus. Doktor istiharat ve progestan verdi. Zaten bu ikisi disinda ne bizim ne senin yapabilecegin bisey yok dedi.Allah’a emanet olun🙏🏻
Yasemin1298 Almira89 haklısın canım dinleniyorum bende işe de gitmedim bir iki gün dinlenecem sen kaçıncı haftandasın
Almira89 Yasemin1298 bugun 12+3 olduk.ama sabah tansiyon problemi yasadim. Pzt. Dr a gidicem ins onemli birsey yoktur.
FilizIrfan Bugun doktora gittim kese görünmüyor deid Çarşamba günü gel sesi eger gibe yoksa kürtaj yapıcam deid düşmüş olabilir deid ama çok kanamam olmadı sadece kahve rengi leke oldu