Mihrimah41 Feyza09 sancı geldiği an çömelme, plates topunda zıplama. Sancın yokken dinlen zorlanma. Sancı geldiği an tutunarak çömel. Yapılacak en iyi şey bu. Elbette sürekli zikir çekmek de.
Asslliisyhn rumeysaa1 Aminn inşallaj hepimizin bebeği sağlıkla gelsin ♥️🥰 benim en son gittiğimde geçen hafta cuma günü 3 kilo 100 gramdı doktorum haftasıyla uyumlu demişti 🥰 iri bebiş olması engel olur mu normal doğum için bilmiyorum ama şimdi yanlış bişey söylemeyim :/
rumeysaa1 busraburcak yani 40 ken daha iri olur ya mesela düşününce 38 de normal olma şansım olabilirmi diye demek istedim evet akciğer gelisimi için anne karnında güvende 🙏🏻
busraburcak rumeysaa1 yüksek ihtimalle böyle giderse 38 gibi başlatabilir kuzum ama bazen önden giderken haftasına denk gelebiliyor haftasıyla uyumlu gidiyor bazen belki öyle de olurrr
rumeysaa1 busraburcak çok tesekkür ederm canım benim içimi rahatlattın normal doğum çok istiyorum çünkü ben 🤲🏻🤲🏻 tabiki once bebeğim icin hayırlısı neyse o olsun sezeryansa sezeryan ama normal tercihim bakalım♥️♥️
rumeysaa1 busraburcak canım birde uygulamada ve ultrasonda 21 kasım gözüküyordu doğum tarihi tam 40 hafta olunca doktor dün dedi işte 4 kasım doğum olcak büyük ihtimalle dedi 38. haftaya denk geliyor sanırım da acaba kafasından dolayımı dedi bilmiyorum ama 😅😅😅
busraburcak rumeysaa1 gelişimi önde diye öyle demiştir kuzum 😂 ayy olsun sağlıklı olsun da kaçında gelirse artık 😍😂
rumeysaa1 busraburcak aynen ileri gidiyormuş haftası 😂😂 sağlığı en basta ♥️ herkesin yavrusu sağlıkla gelsin yeter ya 💞💞