Feyza09 Merhaba hanımlar, 21 i pazartesi doktor yatış yaptırıp suni sancı ile bebeğimi alacaklar inşallah, daha önce başına gelen var mı ne yapmam gerek biraz da korkuyorum inşallah sezeryana dönmez sonra 🙄
busraburcak Feyza09 canım benim 38+1’de suyum geldim ama hiç sancım yoktu 4 cm açılmam vardı suni sancı verdi doktorum 2 saat 50 dk sonra doğum yaptım sana yapman gereken şeyi söyliyim yatarak açılma olmasını asla bekleme duşa gir eğil kalk yap alttan vajinana sıcak su tut bana ebem böyle yaptırdı sonra duştan çıkartıp pilates topuna oturttu orada da hareketler yaptırdı sonra çok rahat devam ettim doğumda çok rahattı beni hiç yatırmadılar
Mihrimah41 Feyza09 sancı geldiği an çömelme, plates topunda zıplama. Sancın yokken dinlen zorlanma. Sancı geldiği an tutunarak çömel. Yapılacak en iyi şey bu. Elbette sürekli zikir çekmek de.
Feyza09 rumeysaa1 bende gebelik şekeri var bebek daha fazla irilesmesin diye suni sancı ile doğum yaptıracak ben sezeryan istemiyorum, bir sıkıntı çıkmazsa inşallah. 38+5 de
busraburcak rumeysaa1 canım kendi sancın yoksa mecbur veriyorlar zaten ama direk hatır beni doğurayım diye diyorsan haftan geçmediyse yatırmıyorlar ki genelde doktorlar 41. Haftayı bekliyor
rumeysaa1 Feyza09 oncelikle hayırlı olsun 🙏🏻 benimde 4 hafta iri gözüküyor sezeryan dedi acaba daha fazla irilesmeden suni sancı ile normal yaparlarmı banada
busraburcak rumeysaa1 He eğer böyle bir durumun var ise post sahibi arkadaşa da iri bebek olduğu için yapıyorlarmış yatışını. Yani doktorun sezaryen yanlısı değil ise eğer sana da daha ilerletmeden doğumu başlatalım diyebilir kuzum haftan kaç şuan
Feyza09 rumeysaa1 yapmazlar çünkü akciger gelişimi için biraz daha beklemek istiyorlar senin haftan küçükmüş eğer cidden iriyse devam ederse büyümeye o yüzden sezeryan demiş olabilir
rumeysaa1 busraburcak canım benim 4 hafta kafası büyük gözüküyor dedi doktorum ayrıca iri de dedi işte 30+3 oldum şuan
Feyza09 rumeysaa1 benimkini 38+5 de alacak canım gelişimi iyi diyor Dr ben sezeryan istemedim diye suni sancı dedi bana inşallah öyle olur da gerek kalmaz sezeryan a filan normal doğar
Mom_Eliff 39+3 üm bugün öğle 12 de yattım suni sancı verdiler hala sancı çekiyorum. Açılmam hastaneye geldiğimde parmak ucu kadardı hala aynı değişen bir şey yok. Sancım 2 dk da bir çok ağır fakat açılmam olmadığı için epidural takılamıyor. Eğer sabaha kadar doğurmazsam doktor sabah dozu yükselteceğini söyledi. Allah hayırlısını versin. Suni sancıyla doğum yapacak herkese allahtan sabır ve şifa diliyorum. 🙏🏽
Ankakusu35 Mom_Eliff bende akşamdan beri öyleyim ama kendi sancılarım var saatler geçti çok yoruldum artık benim açılmama hiç bakmadılar ama sabahı bekliyolar akşam parmak ucı kadardı hayırlısıyla doğursak ne kadar zormuş hayatımın en zorlu gecesi :(
Asslliisyhn Benim de 3 cm açılmam var ama en son cuma günü kontrole gitmiştim sancım çıkmamıştı, doktorum duma gününe kadar kendi sancın olmazsa cuma günü yatışın olacak suni sanalı ile doğumu başlatacağız dedi bende heyecanla bekliyorum
Asslliisyhn rumeysaa1 benim açılmam şuan 3 cm ama doktorum suni sancı ile 4 cm ulaşırız ilerlemiş olursa açıklığın dedi, zaten 4 cm sonrası normal doğum eylemi başlıyor demektir dedi bana. Ben şuan 38+5 im,cuma günü 39+1 olacağım inşallah sağlıkla da kızıma kavuşacağım ♥️
rumeysaa1 Asslliisyhn sağlıkla gelsin minik ♥️♥️ kaç kilo peki benim bebisim iri ve 4 hafta onde normal doğuma engel mi acaba😢
Asslliisyhn rumeysaa1 Aminn inşallaj hepimizin bebeği sağlıkla gelsin ♥️🥰 benim en son gittiğimde geçen hafta cuma günü 3 kilo 100 gramdı doktorum haftasıyla uyumlu demişti 🥰 iri bebiş olması engel olur mu normal doğum için bilmiyorum ama şimdi yanlış bişey söylemeyim :/