Papatya-20 BebegimleYeniHayat_34 valla benim öyle cıktımı daha önce mi cıktı bilmiyorum e nabıza düşüyor zaten test sonra emin olmak için laboratuvarı aradım gelin cıktı sonuclar dedi 😂 öylelikle gittim bugun doktora
Papatya-20 nilsmother yok yok öyle bişey bende korktum sordum siz onay vermediğiniz sürece hiç bişey yapılmaz dedi doktor gerekte kalmaz inşallah saglıklı sıhhatli cıkar sonuc cok şükür bizim cıktı 4 lü tarama yapılcak haftaya
nilsmother Papatya-20 maşallah canım sağlıkla al inşallah kucağına bnde 18 haftalık ken gidicem yaptırmaya tekrar sorucam gerek yok derse yaptırmayadabilirim gerekliyse herşeyi yaptırcaz yapcak bişey yok 😊😊😊
Papatya-20 Kbr10 benim Bi kaybım var bunda sürekli tedbir li ilerliyoruz herşeye karlı o yüzden yaptırırım emin olmak için daha 24 yasındayım
MomC6 Papatya-20 12. Haftada kıza benzettim dedi 17.haftada kesin olarak kız olduğunu öğrendik canım benim 🥰❤️ yaptır bencede allahın izniyle de hiç bişey çıkmaz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 💕💕💕
Papatya-20 MomC6 ay ne güzel biz hiç tahmin bile edemediler ultrosonu koydugu an bebeğim bacaklarını kapatıyor sırtını dönüyor dün gittim erkege benziyo sanki dedi ama net bişey demek istemiyorum dedi baya Bi bekledik döner DİE yok inatcı şimdiden
MomC6 Papatya-20 ahaha bizim de öyleydi doktorum baya bi uğraştı öksürdüm ultrason başlığıyla dürttü sürekli doktor en sonunda döndü de görebildik🥰😂darısı senin başına inşallah muayeneden önce yürüyüş yap ve çikolata ye canım 💕
Papatya-20 23nisan22m yok canım ben hatta bolca cıkılota yiyip ve bolca su içerek gittim hareketli olsun Dİe bide idrara sıkışık gittim 15 haftalık olana kadar. Her muayenemde o zaman bebek daha net gözüküyor idrar kesesi bebegi yukarı baskılıyor
Papatya-20 MomC6 ay neler yapıyorum da öksürmeyi deniycem bide meyve suyu dediler cıkolata yiyorum hep ama ultrosonu hissediyor herhalde toplanıyor arkasını dönüyor 🤣😂🤰🏼🐣
BebegimleYeniHayat_34 Hamileyim-mutluyum 1 haftada çıktı bizimkide 21 haftalığız şuan şimdide detaylıya giricez.
Dyguklc Papatya-20 bizde 2 li ve 3 li testi yaptirdik cok sukur bi sikintimiz yokmus 4 li yapmiyo benim gittigim yer 21. Haftada detayliya gircem insallah
Dyguklc Papatya-20 cinsiyet olarakta 12 de erkek 13 de kiz dedi halada kiz olarak devam ediyoruz kesin diyo bakalim 😍
Papatya-20 Dyguklc masallah subhanallah öyle söylendiyse öyledir canım saglıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza ✨ 💓