Kızlar suyum gelmeye başladı doktorum kontrol etti hemen hastaneye gidin dedi. 2 saatlik bir yolumuz var hastane için şuan yoldayız. Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Ne olur dua edin benim için 🙏
Doğum başladı
Dk72 hayırlısı ile kucağına almak nasıp etsin Allah sağlıkla sıhhatle. Sakin ol Allah yardımcın olsun 😊🥰🤲🏻
Sağolun kızlar sağ salim varabildik hastaneye, kızımın sağlığı da yerindeydi hiç bişey olmamış.
Hemen sezeryan doğuma aldılar beni, kızım şimdi yanımda uyuyor şükürler olsun. Rabbim sizlere de bebek bekleyen herkese de nasip etsin bu duyguyu 🙏
Dk72 hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah niye sezaryen oldu bu arada
Wonderanne canım ben vajinismus hastasıydım tedavi oldum fiziksel olarak sorunu çözsek te psikolojik olarak tedavi gördüm ama çözemedik hala bazı sıkıntılarım var. O yüzden doktorumla sezeryan kararı almıştık. Hatta dün suyum gelince alttan muayene bile edemediler krize girdim resmen çok zordu benim için. Ama sonu güzel oldu şükür 🙏
Dk72 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ve bebeğini sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗