cgelmas ilseng sizin cinsiyet ne 😻😻😻 İnşallah 11 de aslında kıza benziyor gibi ama belli değil tam dedi size de böyle söyledi mi önceden
ilseng cgelmas benimkisi hiç tahmin bile ettirmedi 😂 doktorum böyle bir bebek ilk kez görüyorum dedi hatta 😂🙈 tam 3 sefer cinsiyet için gittik😂
ArasMom34 ilseng ben saadet hocaya gidiyorum sen hangisine gidiyorsun bende konuşmadım açıkçası buradan yazılanları okuyarak söyledim cuma günü gidicem sorayım en iyisi 😊
ilseng ArasMom34 bende Nur Betül hanıma gidiyorum. Arada nöbeti falan oluyor ama hiç doğum İçin geldiğini görmedim. Sosyal medyayı baya kullanıyor oradan bakıyorum 😂
EbruSevban ilseng merhaba Çengelköy Medivia Hospital’da yaptırdım ücreti 500 TL Perinatolog Dr. Yaptı CD,fotoğraf,dosya hemen ultrason çıkışı verildi . 1saat kadar sürdü çok memnun kaldım 🙏
Eceunverkanra ilseng Bagdat caddesi - Zeki Sahinoglunu tavsiye ederim. Kendisi cok aciklayici konusuyor ben hem ikiliyi hem de detayliyi orada yaptirdim. Gercekten cok iyi bir perinatalog kendisi ben de tavsiye uzerine gittim eltim de ona gitti kendisi doktor. Hatta kendi doktorum da tavsiye etti ucreti 480 lira.
Eceunverkanra ilseng Evet detaylinin sonuclarini hem kagitta yazili olarak, hem detayli ultrason goruntuleri olarak hem de CD olarak veriyor. Hatta oglumun tek yuzunun fotosu detaylida cekildi onun disinda bi daha yuzunu hic goremedik elleriyle kapattigi icin☺️
Damla________ ilseng kimi uzun sürüyormuş bende öyle duydum ama Saglik konusunda bilgi veriyor iyiydi
Aaad14 ilseng merhaba kesinlikle Bağdat Caddesi Fetüs isimli merkezi tercih edin Zeki Şahinoğlu ya da Mehmet Uludoğan çok memnun kalırsınız ben ve birçok tanıdıgım başka doktorlardan sonra burayı tercih ettik ve gerçekten olan şeyleri öğrenebildik
Aaad14 cgelmas yaptırmadan 1-2 hafta önceye kadar alabilirsiniz. Zaten çok geç saatlere kadar çalışıyorlar
Hasilze ilseng bağdat caddesinde mehmet uludogan hoca müthiş bi doktor anlatimi cok iyi bebegin yüzü göstermesinden cok önceliği organları falan saglik odakli bi doktor ben com memnun kaldım açıkçası kendi doktorum yönlendirmisti benide. Ucreti 480 idi haziran da.