minikmevaninannesi ilseng Üsküdar Hospitaltürk’te 310 tlye yaptırdım radyoloji uzmanıydi doktor hanım ama baya ilgili tatli dilliydi. Usb bellek götürürseniz baya bi renkli görüntü aktarıyor ben memnun kaldım.
Hppymm-3 minikmevaninannesi ben de orda yaptırdım ilgili bı bayandı gerçekten ve raporunu de. Beğendi.. Fiyatida diğer yerlere göre çok uygun Emsey Hastanesi’ne gidiyorum tam 600 küsur istediler
Feyzaaa1 minikmevaninannesi ne zaman yaptırdınız acaba detaylıyı bir de eşler içeri girebiliyor mu? Ne kadar sürdü muayne
ilseng ArasMom34 tabiki bence aşırı uygun doğum fiyatı. Normali 2000 TL şuan. Bu konuda çok iyi bence. Temiz hastane bir de içime siniyor. Hiç pandemi hastanesi de olmamış bu yönden çok iyi
ArasMom34 ilseng aynen öyle kesinlikle benimde içime sindi hem doktorlarda hep iyi nöbetçide bile doğuma denk gelsek gönül rahatlığıyla doğum yapabilir insan
ilseng Deletedmom95 minik şey ya neler yapıyor annesinin karnında🥰💙🧿 göstermedi mi yüzünü 🙈 bu arada tavsiye için teşekkür ederim bende araştıracağım👍
ilseng cgelmas aaa evet konuşmuştuk sizinle başka bir postta şimdi hatırladım🥰 umarım hersey yolundadır. Cinsiyeti öğrenebildiniz mi?
cgelmas ilseng ay evet ben de hatırladım😇 Hayıır perşembe gösterir mi kendini acaba o gün öğreneceğiz 15 bitmiş oluyor neredeyse😍
ilseng ArasMom34 evet gerçekten. Ben geceye denk gelirse doğumum doktorumu çağırır mıyım bilemiyorum açıkçası hastaneye güveniyorum doktorlarına
ArasMom34 ilseng aynen öyle kuzum benim doktorum parasınıda versen gelmiyor zaten hem hastaneye güveniyorum ebelerde iyi zaten en çok anneyle bebeğe düşüyor doğum hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz 🙏
Lalammm cgelmas evet emine hanim ve zeki beyin adini yazdi kagida ama bana sorarsab zeki bye gt dedi bnde ona gttim
ilseng ArasMom34 inşallah canım hayırlısı 🥰 sen hangi doktora gidiyorsun? Ben hiç konuşmadım bu konuyu tabi doktorumla
cgelmas ilseng sizin cinsiyet ne 😻😻😻 İnşallah 11 de aslında kıza benziyor gibi ama belli değil tam dedi size de böyle söyledi mi önceden
ArasMom34 ilseng ben saadet hocaya gidiyorum sen hangisine gidiyorsun bende konuşmadım açıkçası buradan yazılanları okuyarak söyledim cuma günü gidicem sorayım en iyisi 😊