Alyak1 Kızlar tuvalete gittim peçeteye sildiğimde şeffaf bir şey geldi ama leke kan hiç birşey yoktu yoğun ve sümüksü bir yapıda bu nişan mı 37+2 haftadayız
Betim Alyak1 ☺️☺️Çok koyu kıvamlı çektikçe gelen bir şey.. evet o nişan iki gün geldi bende sabahında kanlı akıntı gelince doğuracağımı anladım ve o gün doğurdum☺️☺️
Busrakolas10 Alyak1 evet nişan muhtemelen. Doktor şeffaf saydam yapıda da olabilir dedi bende pembe ya da kanlı olur diye bekliyordum ama bildiğin şeffaf uzayan sümüksü bişeydi
ebrubarut_14 Alyak1 benimde gelmişti ama galiba ben anlamadım nişan olduğunu böyle hafif sarımsı kıvamlı ufaktı acaba nişan mı valla anlamadım
ipekipek Nisanın hafif kahverengimsi olduğunu duymuştum ama bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşların cevabını bekleyeyim bende :)
Busrakolas10 Alyak1 henüz doğurmadım😁 cumartesi gecesi geldi nişanım açıklığım 1cm bekliyoruz ama oğlumun pek niyeti yok
Ozubu ebrubarut_14 bendede sarı cok yumuşak değil ve ceviz büyüklüğünde geldi bende nisan mi anlamadım
Busrakolas10 ebrubarut_14 sarımsı değil ama opak gibi renksiz şeffaf da değil aslında o tarz bişeydi anlatmak zor ama
Alyak1 Asel-2147 doktoruma sordum biraz önce nişan olabilir su gelmesini ve sancıyı bekleyeceğiz dedi
ebrubarut_14 Busrakolas10 valla bende internette görüyorum hep kanlı felan yazıyorlar ama bende o gün oldu rengi sarımsı bişey