rumeysaa1 sezeryan doğum yapanlar veya yapacak olanlar bayıltılarak mı sizce yoksa uyuşturulup görmek mi tercihiniz 🥰
Serap38 rumeysaa1 ben o an sakın kalamayacağımı düşünerek genel anestezi istiyorum bir yandan ama bir yandan da bebeğimin çıkışına şahit olmak istiyorum. Bir de sanırım pandemi nedeniyle genel anestezi tercih etmiyor doktorlar 😊
DilanDag rumeysaa1 12 gün sonra doğumum var muhtemelen genel istemem yarım isterim panik atağım olmasına rağmen 😔
Cinarim44 Ben resmen panik atak hastasiyim diyebilirim ben bile belden uyusturulup olduysam herkes olur bence ve tabiki çok güzel bi his çıkarır çıkarmaz ağlıyor getiriyolar sana hemen görüyorsun herşeyi çok güzel bence ve iyileşmesi falan daha hızlı tabiki
rumeysaa1 Cinarim44 bana doktorum sezeryan dedi canım korkuyorum açıkçası biraz normal doğum istiyordum fakat olmucak😅 hayırlısı neyse o tabiki♥️ kaç haftada ayağa kalktınız
rumeysaa1 Imfromlastnight birsürü çeşitli isimleri oluyor ya ondan açıklamaya böyle yazıyım dedim😅😅 hayırlı olsun canım normal doğum seçme şansın varmıydı
Cinarim44 rumeysaa1 maşallah diyeyim ameliyattan çıktım 5 saat zaten kalkmak yasak karnında torba oluyor ama su gibi geçiyor zaman hemşire geldi sondayı çıkardı hadi ayağa kalk dedi kalktım tuttular sadece 2 dakika sonra kendim yürüdüm hep ve daha hiçç yatmadım dinlenmek için sandalyeye oturdum bebeğimi emzirdim geri kalktım hep yürüdüm uykum gelince yattım bitek
Imfromlastnight rumeysaa1 vardir ama yapmam:) yapan yapsin:) bobrek tasi agrisi ceken biri olarak ustune bide dikis olayini kaldiramam:) bizim ailede annem haric normal yapan pek yok :) boyle alistik rahat geliyor
Cinarim44 rumeysaa1 valla insan o ameliyathane kokusundan bile korkuyor soğukluğundan ürperiyor takı iğneyi yapana kadar ama iğne de hiç acıtmadı korkma canım 15 dakika sonra bebisle yolluyorlar odaya 😀
rumeysaa1 Cinarim44 dimii o ameliyathane hele soğukluğu Allahım hepimizin yardımcısı olsun😅 sağlıkla gelsin de yeter😅
DilanDag rumeysaa1 evet zorunlu idrar yolu enfeksiyonu olduğu için doktor normal doğumda bebeğe geçebilir dedi😔
Cerenbilal51 DilanDag benimde idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum normal doğum önerilmiyor mu o zaman acaba
Eceslh DilanDag ben kendi keyfimle sezeryan oluyorum da benimde çok ağır idrar yolu enf var yapamıyormuym zaten normal
DilanDag rumeysaa1 benimde yarım olur büyük ihtimal inan şuan korku heyecan zirvede doğumhane kapısında bayılırım diye düşünüyorum şuan 🙄😂
Nidaabaserr rumeysaa1 oldum canım 2 gün oldu ☺️ Ben sıkıntı yaşamadım şu an kendi işimi kendim yapıyorum 🙏🏻☺️