Sumru SweetDream aynen ekmekle başlayın sonra zaten alışıyorsunuz ve ağza damlatıp içebiliyorsunuz 😂 zeytinyağı gibi bir tadı var şifa olsun bebişlerimşze 😂
SweetDream ikizannesi2985 ay hadi inşallah işe yarasında gerçekten doktor çok önemli ya bu zaman olmuş ilaç vermiyor sağlık ocağı anında olaya el koydu
SweetDream Ozgebyr doktordan haber bekliyorum bende bakalım ne diyecek cevap verirse tabi yoksa çrş randevum var olmadı 2 gün tok alırım 🤷🏻♀️
Ezgi_3434 SweetDream sabah kahvaltıda ekmeğe 7 damla damlatıyorum ama bu ölçü herkeste farklı oluyor doktorunuz ilgisizse sağlık ocağına sorun
SweetDream Ezgi_3434 çrş randevum var canım olmadı diyorum 2 gün içeyim tok karnına yüzyüze sorarım 🤷🏻♀️
Zeynep12300 SweetDream bende devit3 kullanıyorum d vitaminim 30 olması gerekirken 9 cıktı günde 12 damla alıyorum
Ates2020 SweetDream hayır açken yani yemek yedikten mesela 2 saat sonra alıyorum veya yemek yedim ama süt ürünleri tüketmedim öyle de alıyorum . Demir emilimi azalmasın diye
SweetDream Ates2020 aaa bak ben süt içmiştim neyse bir daha ki sefere buna dikkat ederim canım çok saol
cico-20 SweetDream bnde kullanıorım. 33 haftamdaym doktorum yazdı. Devıtte yazanı gorup sordum doktora sıkıntı olmz dedı
ikizannesi2985 SweetDream e normal vermemiş olması. 12.haftada veriyor doktor zaten kan ve d vitaminini
SweetDream ikizannesi2985 evet ama normalde randevum da 2 hafta sonraydı sağlık ocağı kan testi yapınca erkene aldım
Seymass SweetDream bebeğin kemik gelişimi için öneriliyor ancak bebek doğduktan sonra bir yaşına kadar bebeğe devit damla kullanılıyor zaten o nedenle çok şart bişey değil Hamilelikte. Sağlık ocakları rutin yazıyor her gebeye