balyanakoglum Kızlar 20 haftada tetanoz olmuştum 5. Günde ancak kendime gelmiştim çok zordu benim için. Yarın 2. Dozu olacağım. 2. Doz da aynısı gibi işkenceli mi oluyor 😪 vurduranlar bilgi verebilir misiniz
ZehraS balyanakoglum koldan vurulan asıyı dıyorsun dımı canım .Ben vurdurdum ama bı sıkıntı olmadı bende sadece kolum bı kac gun bıraz agrıdı terpetemıyordum o kadar ıkıncı dozda da aynı sekılde
balyanakoglum GamzeEgemen kimisi bünye ile alakalı diyor kimisi hemşirenin vuruşu ile alakalı diyor. Neyle ilgili bilmiyorum ama öldüm öldüm dirildim 😪
Astunazmn ozlem0643 bn ikisinide vurdurmuorm bilmiom dogrumu 😂yaptigim ama evde karantinadayiz 22 haftalik olcm yarin gecmi kaldimkk
Zeynep5858 balyanakoglum Bende ilkinde 5-6 gün kol ağrısından perişan oldum inanılmaz ağrıydı bir arkadaşım aşı vurulur vurulmaz buz koy üstüne dedi buz kasetini götürdüm aşıdan sonra hemen buz koydum inan ne ağrı ne sızı hissetmedim çok şükür çok rahat ettim.
Babyy1S balyanakoglum onemli olan ikinci doz yaptir bende en ufak ağrı olmadı her ikiside kolay gecti
Zeynep5858 balyanakoglum evet ilkinde çok ağrı yaşadım ağlıyordum bile kol ağrısından ikincisine buz koy dediler aşı vurulur vurulmaz buz koydum yarım saat hiç ağrı sızı hissetmedim.
Ozgsgr balyanakoglum benim ikinci doz ilkine göre çok rahat geçti. İlki tam bir kabustu 😁 biyerde okumuştum aşıdan sonra kolu bol bol hareket ettirin diye onu çok yaptım bilmiyorum belkide onun etkisi olmuştur
DuhaninAnnesi balyanakoglum cuma günü oldum 2.dozu diğeri kadar ağrımadı 😊 ilkinde üzerinde yatamamıştım
yusra-60 balyanakoglum benimde ilk dozunda bi kaç gün ağrı olmuştu üzerine yatamıyordum .. geçen gün ikinci dozunu yaptırdım ve öyle agrı olmadı . Hemşire zaten ilk doz ağır gelir ikincisi o kadar olmaz demişti ..
Rosebhr balyanakoglum ikisini de oldum ki canım çok azdır aşıdan iğneden çok korkarım kanı yatarak aldırıyorum damarımdan kan gelmiyor ona rağmen kolumda hassaiyet dışında bişey yaşamadım kaldırırken felann kendini belli ediyodu o kadar bence hemşirenize bi danışın önereceği bişey vardır mutlaka
ZehraS Baobap kusura bakma canım ben azerbaycanlıyım turkcem anca bukadar 😀hareket etdıremıyordum yanı
izmirlih35 balyanakoglum ilk gün biraz ağrıdı halsizlik yaptı ikinci gün geçti. İlk dozda günlerce sürmüştü
ozlem0643 Astunazmn valla ben aşılara güveniyorum yan etkisini yaşayanlar çok olmuş ateş ve ağrı değil tabi ki kendim fikrim herkes istediğini yaptırmakta Özgür
Naren1 Astunazmn tetenoz aşısı doğumda aletlerde pas vs olursa tetenozu önlemek için ciddi bir sorun bu neden vurunmak istemedin acaba doktorun mu söyledi canım herkes yapdırcak diye bi kural yok tabi merak ettim