babysevgi rumeysaa1 çikolatadan çok tiksinmiştim ya en çok yediğim şeydi😂 erik lime limon vişne bunları aşerdim hep
Valendia rumeysaa1 yaprak sarmasından hatta adından bile nefret ettim. En çok turşu istedim ama şimdi ondanda tiskindim.
mervoss rumeysaa1 tavuktan tiksindim allahım hala geçmedi yiyemiyorum dokunamıyorum kokusu görünce bile burnuma geliyo sanki en çok da istedigim limon şeftali cacık 😂😂
Esoo0698 rumeysaa1 Ayy yumurtaaa 😩🤮 16 haftalık oldum bulantımda geçti daha kokusuna tahammülüm yok 🤦♀️😂
rumeysaa1 babysevgi bebişin cinsiyeti kızmı peki 😅😅🤔 ekşi aşermişsin ya oyle derler ne kadar doğru ama bilemem😅
rumeysaa1 babysevgi kızlara ekşi aşerilir derler 😅 bende 30. haftadayım sağlıkla gelsin minikler 🤲🏻♥️
babysevgi rumeysaa1 öyle diyolar evet ama suanda mesela full tatlıya gömüldüm😂bu aralar da böyle değişik
babysevgi rumeysaa1 evet ya daha az önce dondurma yedim yani dayandım aksam yemeğinden snra yemicem bişy dedm gittim 11 de yedim😂şaka gibi
rumeysaa1 babysevgi ya bende dayanamıyorum tatlıya gebeliğim boyunca tatlı yedim gebelikten once bu kadar düskün değildim tatlıya kaç haftalık minik😅😅