Momster Kizlar doktorum dopler cektirmemi istedi. Dopler neden cekiliyor? Cektiren var mi nedir film gibi mi ultrason mu nedir
Hav12316 Momster ben yaptırdım ve bebeğe giden kan akımında bozukluk oldu geriden gelmeye başladı erken doğumla aldılar
Rebia Momster bebegimin haraketlerini az hissediyordum doppler yolladi bebeğe giden kan damarlarındaki akışa bakılıyor bide plasenta bakılıyor yaşlanma var mı diye yeteri kadar kan gidiyor mu bebeğe
halitefe Momster birçok şey için istenmiş olabilir canım ama genelde damarlardaki kan akışına bakılıyor
yamacalimoms Kordondan bebeğe giden kan akışı,bebeğin dolasimina bakıyorlar bir sikinti var mı diye? Niye dopler önerdi doktorunuz
Momster yamacalimoms ya acikcasi ilk ayrintili da sol rahim damarimda direnc cikmisti. Bir haftadir da bebegim biraz az hateket ediyordu acaba onun icin mi istedi
yamacalimoms Momster Sadece aklıma geleni söylüyorum,bebekte gelişim geriliği olduğunda bakılıyor genelde yada bir sorun yoksa doktorunuz işini riske atmamak için onu da görmek istemiştir.Sormadiniz mi niye diye
yamacalimoms Momster benim doktorum her gittiğimde bakıyor,doplerle plesantadan giden kan akışını her gittiğimde ölçüyor bir sorun olmamasına rağmen, eğer onerdiyse mutlaka yaptırın, çok önemli dopler bulgusu, bebeği besleyen damarlara bakarlar genelde
Momster yamacalimoms her seyin normal olduğunu soyledi yine de bakalim dedi. 33. Haftada gittigimde 2.5 kiloydu ve boyuda 47 cmdi bi gerilikte yok aslinda ama tedbir içindir diye dusunuyorum
TUGBI Hav12316 Kaç hafta geriden gelmişti kaçıncı haftada doğum oldu ve kaç kg doğdu canım, şuan bendede aynı sorun var 34+3 üz
Hav12316 TUGBI senin haftan çok iyi cnm ben 27 hafta doğum yaptım 5 gün yaşadı bebegim 1 hafta geriden geliyordu rahimde perde olduğunu öğrendim sebep olan oydu nefessiz kaldı karnımda
TUGBI Momster Dopplere 3.kez giricez bu hafta haber bekliyorum doktordan randevulari dolu araya alabilirse bugün yarın inş. 2 hafta gerilik var suan kilo anlamindada 300 gr eksik ya minyon bir bebek yada notch da gelişme var dedi canım mutlaka yazarım randevulara gidip
Rebia Zeynep_cagdas yok normal ultrason gibi bir cihaz ses dalgası kullanılıp vücudun iç yapısı görüntüleniyor
TUGBI Bugun eşimin arkadaşının önerdiği Bi hastaneye gittik kızlar. Plesentada gögermeler olduğunu kalinlastigini soyledi, kendi doktorum gogerme den bahsetmemisti bile kan gitmediği için olmuş. Ve bu hafta gittiğimde plesentanin başından beri normal olduğunu kalinlasmadgni söylemişti. Ve tahmin ettiğim gibi taa başından kan sulandirici başlatılması gerektiğini söyledi. Pazartesi tekrar muayene ve duruma göre 37.haftada sezeryan olabileceğimi söyledi 😢 Akciğer geliştirici iğne yazdı sadece bu saatten snra yapılabilecek pek bisi yokmuş duam gelişim geriliginin artmamasi 🤲🏻😣 dua edin lütfen
Momster TUGBI cok gecmis olsun bende yarin girecegim bende ayrintili ultrasondan beri kan sulandirici kullaniyorum. Bende yarin yazarim ama bebekte bir sey yok degil mi
TUGBI Momster 2-3 doktora gözüküp ona rağmen kimsenin kullandirtmamasina o kadar üzülüyorum ki çok araştırdım tanı konulduğundan beri söyledim şuan herseyi normal dedi haftasında diye. Yok canım şuanlik bebek için Bi sorun yok erken doğması dışında, disarida daha iyi beslenip gelisecegini söyledi. ılkkez 14/9 u gördük doktorla konuşunca sanırım kötü oldum. 2 kere doktor odasında 2 kere nst de 2 kerede ebe hanım olctu sonrakiler 11/6 Doğum kanalına inmesi 37 de beklenmeyeceginden suni sanciyla normal doğum baslatilmazmis Bi gayretle 38-39 görsek ah.