Ebru2403 Valendia ben paket almadım sadece muayne parası ve kan tahlilleri için ücret ödüyorum birde doğum zammı 2500 milyar doğuma vericem
Valendia Ebru2403 yani bi konuş doktorunla . Bende paket almak istemiyorum. Muayane ücreti verip bide normal dogum için ( insallah) ücret ödemek istiyorum artık birdahaki gidişimde konusucam bende.
Ebru2403 Valendia hmm neyse bende gidince bi konusucsm erkek girmesini istemiyorum diye falan birde siz detaylı ultrasonu 19 mayıstaki yaptırmayı düşünüyorsunuz
Valendia Ebru2403 yok canım ayrıntılıyıda devlette yaptırıcam benim sigortam yok 2 katı para ödüyorum. Sonuçları Naciye hanimla oaylaşıcam
Ebru2403 Valendia devlette yaptıracağınızi önceden naciye hanima bildirmek mi.gerekiyor yoksa kendin gidip önce devlette yaptırıp sonra naciye hanimama göstericez
Valendia Ebru2403 yani önce yaptırıcam sonra kontrole gittiğimde söylerim ben yaptırdım diye. Bi sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Ebru2403 Valendia bencede etmez bende devlette şehir hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum siz sigortam yok dediniz muayene ne kadar ödüyorsunuz