Dilekyc Kızlar Ankara şehir hastanesinde bildiğiniz iyi bi kadın doğum uzmanı doktor warmı bide orda doğum yapanlar yazsın
Naciye-06 Dilekyc Bende oraya gidiyorum ama adam akıllı bi doktora denk gelemedim bende burda bekleyim 🙄🤷♂️
kerimannesi Dilekyc funda arpacı tuba memur cok iyi doktorlar cok guzel ilgileniyorlar bn gidiyorum oraya suan covidim acildeki drlari bile çok iyi
Naciye-06 Dilekyc 39+2 olduk ilk başlarda inci halilzadeye gidiyordum memnundum ama son zamanlar kendi değilde asistanları bakınca bende her gidişimde farklı bi doktora gittim onlardan da hiç memnun kalmadım açıkcası
minimeveannesi MeryemSamed ne zaman oldu doğum? neden memnun kalmadınız ben de orayı düşünüyorum da herkes çok övüyodu
MeryemSamed minimeveannesi 1 ay oldu hemşireler yüzünden bebeğim enfeksiyon kaptı 9 gün yoğun bakımda kaldı ama doktorlar çok iyi sorun hemşirelerde
minimeveannesi MeryemSamed çok geçmiş olsun. Naptılar ki enfeksiyon oldu? 😕 Başka bi hastanede hemşireler yeğenimi giydirirlerken gördüğümde içim gitmişti o kadar sert davrandılar ki 😕 Ben de biraz onlara karşı önyargılıyım o yüzden genel olarak
Asi123 Benimde kontrolum orda necati hancerliye gidiyorum memnunum ama doguma hangi doktor bakar bilmiyorum bu arada yarın 35 haftalık oluyorum
Dilekyc Gittiğimde sürekli Bebeğimin cinsiyetini erkek dediler geçen ayrıntılı ultrasona girdim kız dediler hala anlayamadılar cinsiyetini
MihricanA Dilekyc Bana özelde 14. Haftada erkek dediler gecen cuma ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. Ayrıntılı en doğru sonucu veriyor genelde
MeryemSamed Dilekyc bana da şehir hastanesinde erkek dedi doktor Ayrıntılı da özele gittim kız dediler kızım oldu
Yakannes Necati Hançerlioğlu, inci halilzade. Ve ismini hatırlamadığım bir çok doktordan memnun kaldım açıkçası. Son dönemde doktorlarda dönüşümlü çalıştığı için sanırım, randevu aldığınız doktor olmuyor genelde başka doktor oluyor.