Dolunay55 39+2den selamlar. Dip köşe temizlik, bol yürüyüş, 36.haftadan beri hergün hurma yemeler vs herşeyi yapıyorum ama gelmiyor yok🤦🏻♀️
Yaseminakkoyunk Dolunay55 39+2 yiz. Yok gelmiyor. Herşeyi yaptım bende ama yok her gün evi temizliyorum dip köşe sonra da ağrım oluyor belim tutuluyor ama bebeğim gelmek istemiyor merak içinde bekliyorum hangi gün geleceğini 😂😂😂
Asel61 Dolunay55 bende post acicam 39+6 bu gece 40 olucaz tık yokk sabahtan beri temixlik yapiyorum yoruldum
Dolunay55 Ankakusu35 vileda bile kullanmadım dizlerimin üstünde sildim evi ama yok ya🤦🏻♀️ 7 kat merdiven falan inip çıkıyorum yok😅
Dolunay55 Yaseminakkoyunk o kadar temizlik yapınca belim ağrır normalde belim bile ağrımadı temizliğe ağrısa belki Bi umut diyeceğim 😅
Asel61 Dolunay55 mecbur evi toparlamam gerekiyor halilar gelcek yarın heryer toz içindeydi yapabildiğim kadar yaptım daha bir sürü isim var yavaş yavaş yapıyorum yapacak bişey yok
Asel61 Dolunay55 aynen öyle cnaim ailem istanbulda burda yakın kimse olmayinca ben ve eşime kaldı bu işlerde