Rumessa FahriyeztrkYcel şubesine göre de değişiyor olabilir 🤔 Bugün sorduğumda fiyatlar aynen böyleydi🙄
Cmlylmzzz Rumessa bende meriç bey e gidiyorum muhasebe ile konustum normal 1500 sezaryan 2000 suit oda isterseniz gecelik250tl fark veriyorsunuz
Cekuli seoz kadın sağlığının fiyatlarını ben bugün konuştum gop Hastanesi normal 3 sezeryan 4 bin 500 evler şafak normal 1.500 sezeryan 3.000
Se3008 @FahriyeztrkYcel Medical Park a gidiyorum bende normal 2.800 sezeryan 3.250 banada pahalı geliyor ama doktorumdan çok memnunum İbrahim Çelebi 🙂
FahriyeztrkYcel ZeynepKara zaten bu cevrede en pahalı sanırım gop hastanesi bende doktorumdan o kadar memnunum ki çok zor geliyor ama o kadar pahalı olunca diğerlerine göre
Zhrnc Bayanlar GOP medicalde hangi doktora gidiyorsunuz Bayan olması ilk tercihim aslında 🙂 Şuan elazığ dayım ama ailemin yanında doğumumu yapıcam medicalde çok yakın Hiç gitmedim bi bilgim yok doktorları hakkında
ZeynepKara FahriyeztrkYcel evet gop hastanesi pahalı ama doktorunuzdan memnunsanız ücret de sizi çok sarsmayacaksa değiştirmeyin bence
Nurhyli Avrasya hospital da Ayşe hanıma gidiyordum kendisi bu ay sonu yurt dışına gidecekmiş bu hastanede tavsiye edebileceğiniz başka bayan doktor var mı bir de ebeler nasıl?