FahriyeztrkYcel Merhaba kızlar 20.haftamdayım gop hastanesine gidiyorum doktorumdan da memnunum ama dogum fiyatları 4ten başlıyor yani gaziosmanpaşa da başka iyi bir doktor ve hastane dogum fiyatlarını yazabilirmisiniz?
seoz FahriyeztrkYcel canim ben gop kadin sagligi merkezinde fahri beye gidiyorum safak hastanesi ile anlasmali tahmini olarak fiyat 3-3.5 sanirim daha cok yolum oldugu icin henuz dogumu komusmadim acikcasi ogrendigimde bilgi veririm istersen
hafsa2020 FahriyeztrkYcel ben başarı hastanesine gidiyorm kçk köyle gaziosmanpaşa arası sanırım normal doğum 1500 sezeryan 2500 dü galiba
Gazel FahriyeztrkYcel 2 tane kuzenim Şafak hastanesinde Doğum yaptı 500evlerde Ahmet hoca çok iyi bir dktr mecburi sezaryen gibi bir durum olurdaysa tavsiye ederim dikişleri falan çok güzel bende Türkiye de Doğum yaparsam muhakak orda yapacağım
sadilek FahriyeztrkYcel bayrampaşa kolan hastanesi Murat Öztürk 👍 muayenesi 60 Tl. Doğum ücretleri normal 1000 sezeryan 1950. Doktor dan ve hastaneden çok ama çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.
Cekuli seoz kadın sağlığının fiyatlarını ben bugün konuştum gop Hastanesi normal 3 sezeryan 4 bin 500 evler şafak normal 1.500 sezeryan 3.000
Rumessa Avrasya Hospital gidiyorum, Dr. Meriç Çağrı Ağır memnunum da. 2000 doğum, muayene 80 ya da 85₺ olması lazım 🤔
FahriyeztrkYcel Rumessa doktorun ismini duymustum canım doğum ücretlerini net öğrenebildin mi ?benim sezeryan olarak düşünüyoruz da bi yerde 3000 tl demişlerdi hastanede telden fiyat veremiyor
YaSeEeeee FahriyeztrkYcel Küçükköydeki özel duygu hastenesine gidiyorum gayet ilgili ve uygun bütün arkadaşlarım ve teyzem orda Doğum yaptı, muayene 75 tl SSK’lı normal Doğum 1200 sezeryan da 2000 sanırım
FahriyeztrkYcel YaSeEeeee doktorunuz kim acaba ? Memnunmusunuz?duygu bana çok yakın ama hastane hakkında hiçbi bilgim yok
YaSeEeeee FahriyeztrkYcel FahriyeztrkYcel doktorum Ayten Murat Erdem, gayet memnunum bir çok arkadaşım ve teyzem orda Doğum yaptı muayene SSK lı iseniz 75 tl ücreti
baharclk FahriyeztrkYcel bilge hastanesi küçükköy dr. Oguz guler 👍🏼 kucuk ve cok özellikleri olmayan bi hastane ama doktor icin oraya gidiyorm 41 olucam yarin insallah doğumum olucak, normal 1300 epidural 750 - sezeryan 1500 spinalde genel anestezide 1500 icinde
FahriyeztrkYcel Rumessa allah allah 3000 diyen de oldu o neden öyle dedi acaba ?doktordan farkediyor olabilir de herhalde
Rumessa FahriyeztrkYcel şubesine göre de değişiyor olabilir 🤔 Bugün sorduğumda fiyatlar aynen böyleydi🙄
Bulut2018 Özel Gazi hastanesine gidiyorum doktorum Nuh Gümüştekin çok memnun kaldım ilgili bir doktor 👨⚕️ 👶⏳
FahriyeztrkYcel Bulut2018 teşekkürler canım ama gazi hastanesinde pek doğum yapma taraftarı değilim etkilemek istemem seni ama ameliyat olayları için iyi şeyler duymadım
Bulut2018 FahriyeztrkYcel benim ilk hamileliğim Mecidiyeköy'de oturuyorum doktoru önerdiler öyle gittim fakat Şişli Etfal Doğum için güzel bir hastane ilgililer dedi birkaç orada Doğum yapan arkadaşım normal doğurmak istiyorum Zaten inşallah normal olur ve bir sorun yoksa devlette de doğururum
FahriyeztrkYcel Bulut2018 hepimiz normal istiyoruz da hangisi uygun olursa öyle olucak kısmetse 😊 ben kendimi çok şartlamıyorum ama nerde istiyosan ordaki doktora devam etmeni tavsiye ederim sürekli doktor değiştirmekte sıkıntı😕