Sozipek Eha1 allah şifa versin canım sanada babanada üzme kendini herşey yoluna girecek inşallah zor geçecek belki ama düzelecek 🤲🏻Ayrıca allah sana 4 tane koz evlat nasip etmiş ne güzel benim ablam var abim ve erkek kardeşim keşke onlarda kız olsaymış diyorum 🥰allah güzel ömür nasip etsin yavrularına 🤲🏻
Eha1 Sozipek amin canım bizde dört kız kardeşiz çok güzel bişey evet insanın kız kardeşi ablası olması. Çok teşekkür ederim canım ❤️
Nuriiiiii Eha1 canım sürekli emzirmeye çalış, emzirdikce göğüslerin uyarılır ve sütün gelir, benim maalesef sütüm kesilmişti gelmedi bir daha, yememe içmene önem verki sütün artsın canm stres yapma
Eha1 Nuriiiiii benm stres yspmama gibi durumum çok zor kaynanam yanımda malesef herşeye konuşan biri anlayış sıfır kafamda bir sürü şey var ..ama sık sık emzirmeye çalışıyorum bakalım.
Eha1 Hira_meyren yaşım genç ama malesef bünye kaldıramıyor bir deri bir kemik kaldım midem ufalmis doğum öncesi o kadar yiyen ben şuan bı taş çorba çok geliyor bana 😞
Anneyim Eha1 geçer inşallah canım günden güne daha da iyi olursun inşallah ama dikkat et birdaha hamile kalma Allah yardımcın olsun cok zor atlamışsın.
Tuba6660 Eha1 öncelikle geçmiş olsun ve bebusinizde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun inslh bende 3 .sezeryanimi olucam 2 haftam kaldı Allahın izniyle korku var benimde ameliyatlarim zor geçti ve cok zor toparlanabildim Rabbim yardımcınız olsun bundada baglatmayi dusunuyirum inslh kayısı meyve suları için suyu bol tüketin yuruyuste iyi geliyo gerçekten yürüdükce aciliyo insan keşke verebilwcegim güzel tavsiyelerim olsa bende sürekli araştırıyorum ne yapsam iyi gelir diye kendimi hazırlıyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olur inslh😔😟
Eha1 Tuba6660 amin canım çok teşekkür ederim ama sizinde hayrlı dogumlariniz olsun inşallah insan bilmiyor iyi dediğin şey bazen kötü olabiliyir kendi işin uzmanına gtmekde fayda var her zman ben bunu anladi.m.
Eha1 Anneyim evet canım yok bir daha olamaz heralde ddikleri gibi yoğun bakimlik olurum yada klaiirm masada 😞
Eha1 Anneyim ben baglatmayi düşünmedim hiç bilmem bı sebebi yok dogurmam ama baglatmam da dedim öyle de oldu hep.bundan sonrasına bakicam olmadı baktım baglatirim napim son care
Anneyim Eha1 ben baglattım bu dogumum da hiç bi sıkıntısı yok agrısı da sancısı da yok bakalım herşeyin hayırlısı baglatıp da hamile kalan bile duydum ama herşey nasip kısmet