Azracan Eha1 Allah sana bağışlasın canım zamanla ileşir inşallah sana zararı olmasında bağlama canım inşallah biraz ara koy inşallah bi oğlun olur benim dayımın kızıda 4.sezaryanı onunda 4 Kızı oldu oda bağlamadı dedi gene getirecem ara verecem geçen bi Suriyeli bayan doktora geldi 6.cı sezaryanı ben şok oldum olurmu dedim olur dedi hadi 5 neysede 6 korkutuyor insanı Rabbim gönlündekini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah kuzum😘🥰
Eha1 Azracan vallaha bravo ama 6 mi ayy çok zor çok ben şuan hayr ilerde de şuan için düşünmüyorum rabbim nasip edecekse de uzun bir aradan sonra olsun yoksa ben ya olurum yada rahim gder.
Nuriiiiii Eha1 çok geçmiş olsun canım bende aynı senin gibiydim çok fazlaydı agrım acım bana söylenilen tek şey yatma hareket et denildi ortalama 2 hafta içerinnde geçti , geçer inşaallah elinden geldiğince hareket et🌼🌼
Eha1 Nuriiiiii canım.inan oturuyorum ya karnım agriuo kıvranıyorm ayağa kalkınca da karnından dogrulamiyorum o neden ya sanki dikisim karnimda 😞
Eha1 Hira_meyren benm 3 sene olacak üç ay sonra canım valla doktor onu dedi duydum gayet kendimdeydim sonrasında dedim yok canım bizim ekipten kimse öyle bişey demez dedi doktor.
Nuriiiiii Eha1 canm aynılarını yaşadım hatta daha fazlası afedersin ama klozete oturamıyırdum karnımı doğrultamıyordum yerinden kalkamıyordum agrım acım çok fazlaydı kime DEDİYSEM sasırıyordu 2 hafta içinde anca geçti canım emin canım bide sonraki sezeryanlar çok ağrılı oluyor 1 hafta içinde geçer canm
Mamys Eha1 bende aynı şekilde sezeryan oldum 15 gün oldu hâlâ toparlanamadim bence çok normal vücudumuz anca toparlanıyor
Eha1 Mamys canım benm bu dört diğer üçünde 1 haftada masallahim vardı kimse demezdi bana doğum yapmış ama bunda tepetaklak oldum
Nuriiiiii Eha1 yok yok korkma Allahın izniyle bişey yoktur, ben yarama pansuma bile yapmadım ağrı kesici antibiyotik vs hiç kullanmadım bile bende hiç geçmeyecek zanndiyordum 2 hafta içinde geçti şükür ,
Eha1 Nuriiiiii canım ben antibiyotik kullanıyorum iltihap akiyo resmen ama şuan daha iyiyim yemek yiyemedim kaç gün malesef sütüm de gitti sjmdi gelir demi
Eha1 Mamys amin Allah razı olsun ben inanıyorum dua herşey ..dualarınız dilekleriniz için çok saolun rabbim herkesi iyi etsin ❤️
Sozipek Eha1 canım çok geçmiş olsun zor geçmiş belli. Bende 13 gün sonra 2 kez sezaryen olacağım inşallah güzel geçer.seninki çok ağrılı olması çok normal 4 kez bi hafta agrıların azalır düzelirsin . Daha öncede konuşmuştuk keşke bağlatsaydın kordonlarını ben kesin bağlayacağım bi aksilik çıkmazsa allah isteyene nasip etsin.sanada yardımcı olsun yanında vardır inşallah birileri
Eha1 Sozipek evet canım konusmustuk artık bı aile gibi oldu burası bana çok iyi geliyo bana.evet zor geçti yıprandım hemde çok yanımda kayınvalidem var ama.o da yaşlı bı yeri yapsa bı yero yapamıyo ben kendi kendime bakıyorum o çocuklara bakiyo işte saolsun yine var ailem yok malesef burda zaten olsada bana bı faydassi olmaz ki babam da hastanede yatiyo onun içinde dua edin olur mu kanser hastası çok ağır…
Nuriiiiii Eha1 canım sürekli emzirmeye çalış, emzirdikce göğüslerin uyarılır ve sütün gelir, benim maalesef sütüm kesilmişti gelmedi bir daha, yememe içmene önem verki sütün artsın canm stres yapma
Sozipek Eha1 allah şifa versin canım sanada babanada üzme kendini herşey yoluna girecek inşallah zor geçecek belki ama düzelecek 🤲🏻Ayrıca allah sana 4 tane koz evlat nasip etmiş ne güzel benim ablam var abim ve erkek kardeşim keşke onlarda kız olsaymış diyorum 🥰allah güzel ömür nasip etsin yavrularına 🤲🏻