Sevcandumaan Yigitalpinannesi korkmayın evham yapmayın benim bide panik atağım olmasına rağmen bu şekilde rahatım sizde rahat olun strese girip vücudumuza da bebeğimize kötü etki yaratmamamız lazım . Ben sürekli Hucurat suresi okuyorum . Buradaki bütün covidli annelere de söylüyorum hamileleri ve bebeklerini koruyormuş . Sizde okuyun size de şifa olsun inşallah 🤲🏼
Yigitalpinannesi Haticekaya0 Cok kotu bisey ama ya yok hic sekilde hic biseyin tadi ve kokusu yok ölmekten asla korkmuyorum ama 14 aylık bi oğlum var ve 36 haftalik hamileyim iki evladimi dusunuyorum. Insallah karnimdaki kizima yanimdaki ogluma hic bisey olmaz bana dua edin
Haticekaya0 Yigitalpinannesi ederim canım benim ama sen önce piskolojik olarak kendini hazırla bu çok önemli
Eliff66 Sevcandumaan canım kaç günde geçti seninki benimde eşimin pozitif cıktı 10 gündür karantinada bize test yapmadılar ama ben 4 5 gün çok aşırı halsizlik ağrı yaşadım şimdi iyiyim ama dünden beri öksürük ve nefesi darariyor gibi konuşurken falan nefesim gidiyo kac günde geçti senin bu araada 27+6hamileyim
Sevcandumaan Eliff66 benim henüz geçmedi şikayetlerimin 8. Günü fakat ben 3 gün önce pozitif olduğumu öğrendim haftaya pazar test yapılacak tekrardan bakalım negatife dönmüş olacak mı 😔
Yigitalpinannesi Haticekaya0 Gecicek dimi kizimida kucagima alicam oglumla kizimla esimle bunlari atlaticaz dimi gecicek 😔
Haticekaya0 Yigitalpinannesi tabii ki canım rabbim den istemek varken bu kadar evhamların yersiz rabbim senide avlatlarınıda korusun inşallah rabbime bol bol dua et canım
Mevsim Yigitalpinannesi bende düşük riski altında atlattım çocuk doktoruyla ve başka doktoralarla da konuştum bebeği etkilemezmiş zAten olsanız bile ilaç veremiyorlar .Bu hastalıkta en önemli şeylerden biri moral yüksekliği .Korkmayın ağlamayın boşuna erken Doğum riskine girmeyin .Geçiyor Allah’ın izniyle ben bol sıvı alın .Güzel düşünün bol bol dua açın evinizde
Mevsim 10güne anca geçti diyebilirim ,ama baş ağrısından çektim resmen ben kafamı kaldıramıyodum.Siz iyi olursanız bebeğiniz de iyi olur emin olun içinizi ferah tutun, vitaminlerle destekleyin vücudunuzu.
mervealtnts Yigitalpinannesi Allah’ın izniyle geçecek inşallah 🤲🏻 Benimde bir sorum olacak iyileştikten sonra test verdiğinizde negatif çıkıyor ya başkaları ile görüşme durumunuz ne zaman oluyor acaba ne kadar bekliyorsunuz negatif çıktıktan sonra bilgisi olan var mı ?
Haticekaya0 Fasulye-87 canım benim koku kaybım 15 gün sürdü şimdi yeni yeni geliyor ıslak mendil kokusunun falan alıyorum çok şükür
Eceunverkanra Yigitalpinannesi Sizi kim boyle korkuttu uzulmeyin lutfen. Corona olsaniz bile bebege bir bulas soz konusu degil cunku solunum yoluyla bulasan bir virus bu kan yoluyla gecmiyor. Emziren coronali annelere bile maskenizi takin kendinizi dezenfekte edin emzirmeye devam edin diye haberler cikti anne sutuyle de bulasmiyor tek bulas yolu solunum o yuzden iciniz rahat olsun. Her gun bir suru corona postu aciliyor corona gecirip ben daha atlatamayan ya da bebegine bir sey olan gormedim ama stres her seyin basi o yuzden sakin ol bol sivi tuket, bol sebze- meyve c vitamini tez zamanda atlatirsin insallah
Yigitalpinannesi Eceunverkanra Ay yazdigin parmaklarina kurban kardesim icimi oyle ferahlatiyosunuzki Allah sizden razi olsun.